Rekor nikah sayısı İzmit Belediyesinde

2021 yılında en çok nikah İzmit Belediyesi tarafından kıyıldı   İzmit Belediyesi, tarafından hayata geçirilen ücretsiz nikah salonu uygulaması, tam gaz devam ederken, 2021 yılında kıyılan 2818 adet nikahla İzmit Belediyesi..

Rekor nikah sayısı İzmit Belediyesinde

2021 yılında en çok nikah İzmit Belediyesi tarafından kıyıldı

 

İzmit Belediyesi, tarafından hayata geçirilen ücretsiz nikah salonu uygulaması, tam gaz devam ederken, 2021 yılında kıyılan 2818 adet nikahla İzmit Belediyesi ilimizde rekor nikah sayısına ulaştı

Halkın önemli anlarında yanlarında olmaya özen gösteren ve özel zamanlarında da vatandaşa destek olan İzmit Belediyesinin ücretsiz nikah salonu uygulaması sürüyor. Göreve geldikten sonra bütün nikah salonlarını 1 TL gibi sembolik rakamla evlenecek çiftlere açan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in bu desteğinden 2021 yılında ise 2 bin 818 çift yararlandı.

SON YILLARIN REKOR SAYISI

İzmit Belediyesinin ücretsiz nikah salonu uygulamasıyla beraber hayatlarını birleştirmek isteyen vatandaşlar İzmit Belediyesine başvurmaya devam ediyor. Kocaeli genelinde merkez ilçe olan İzmit 2818 nikah ile en çok nikahın kıyıldığı ilçe oldu. 2021 yılında gerçekleştirilen 2818 nikah sayısı son yılların rekor sayısı oldu.

İZMİT BELEDİYESİ DÜĞÜN SALONLARINDA

Covid-19 Pandemi önlemlerinin titizlikle yerine getirilerek kıyılan nikah işlemleri İzmit Belediyesi Kültür Merkezlerinde gerçekleştiriliyor. Evlendirme memurları tarafından kıyılan nikahlar, Şehit Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezi, Ayazma Kültür Merkezi, Necati Gençoğlu Kültür Merkezi, Alikahya Kültür Merkezi, Erol Olçok Kültür Merkezi ve Yunus Emre Kültür Merkezi ile özel düğün salonlarında gerçekleştiriliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL