Rektör Cantürk EUA Genel Kuruluna katıldı

KOÜ Rektörü Avrupa Üniversiteler Birliği EUA Genel Kuruluna katıldı Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Polonya Gdansk Teknoloji  Üniversitesi ev sahipliğinde organize edilen  Avrupa Üniversiteler Birliği EUA Genel..

Rektör Cantürk EUA Genel Kuruluna katıldı

KOÜ Rektörü Avrupa Üniversiteler Birliği EUA Genel Kuruluna katıldı

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Polonya Gdansk Teknoloji  Üniversitesi ev sahipliğinde organize edilen  Avrupa Üniversiteler Birliği EUA Genel Kuruluna katıldı.

Avrupa Üniversiteler Birliği EUA Genel Kurulunda Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün talebi ve yönlendirmesi ile çeşitli Avrupa ülkelerinden katılım sağlayan üyelerin de katılımı ile 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde kaybettiğimiz öğrenci ve öğretim elemanlarımız için saygı duruşunda bulundu.

Genel Kurul’da Türkiye olarak destek verdiğimiz ve 2024-2028 dönemi için başkan seçilen İspanyol Josep Garell ve seçilen yönetim kurulu ile sıcak temaslar kuran KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk yaptığı açıklamada, “Üniversitelerimizin Avrupa’da hak ettiği konumu alması için bu organizasyona katılımı teşvik eden YÖK Başkanımız Sayın  Erol Özvar’a, bizimle beraber genel kurula katılan  Sayın Naci Gündoğan hocamıza ve  rektörlerimize teşekkür ederiz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL