Rektör Görgün ASELSAN Başkanı Oldu

GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün Türkiye’nin en önemli kuruluşlarından biri olan ASELSAN’ın yönetim kurulu başkanlığı görevine atandı. Türkiye’nin savunma sanayisinde öncü, yüksek teknoloji  geliştiren şirketi ASELSAN’ın  Akyurt Tesislerinde yapılan..

Rektör Görgün ASELSAN Başkanı Oldu

GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün Türkiye’nin en önemli kuruluşlarından biri olan ASELSAN’ın yönetim kurulu başkanlığı görevine atandı.

Türkiye’nin savunma sanayisinde öncü, yüksek teknoloji  geliştiren şirketi ASELSAN’ın  Akyurt Tesislerinde yapılan 43. Genel Kurul Toplantısında  ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı olarak Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün atandı.

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün , 2014’ten beri Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne devam ediyor. Görgün’ün aynı zamanda Bilişim Vadisi Yönetim Kurulu Üyeliği, Startürk Yönetim Kurulu Üyeliği, Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Gebze Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Teknoloji Transfer Merkezi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL