Saadet ‘Aksu’ dedi

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu oldu. Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığından yapılan açıklama ile  Çayırova Belediye Başkan Adaylığına İlçe Başkanı Yusuf Aksu gösterildi. Aksu sosyol medya hesabından..

Saadet ‘Aksu’ dedi

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu oldu.

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığından yapılan açıklama ile  Çayırova Belediye Başkan Adaylığına İlçe Başkanı Yusuf Aksu gösterildi.

Aksu sosyol medya hesabından yaptığı açıklamada ”

Değerli Çayırova’lı hemşerilerim.

Yaklaşık iki ay önce başlayan Belediye Başkan adaylığı temayül çalışmalarında teşkilatımızın bütün kademeleri, STK kuruluşları ve Çayırova halkıyla istişarelerde bulunduk. Bu çalışmalar sonucunda Saadet Partisi Genel Merkezimizin ve temayüllerde ismi çıkan çok değerli dava arkadaşlarımızın da değerlendirmeleriyle birlikte şahsım ‘Saadet Partisi ÇAYIROVA Belediye başkan adayı‘ olarak gösterilmiştir. Öncelikle beni bu göreve layık gören başta ÇAYIROVA halkı olmak üzere teşkilatımızın tüm kademelerine ve genel merkezimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda yardımcımız olsun. İnşallah birlikte başaracağız…”dedi.

 

YUSUF AKSU KİMDİR

Aslen Erzurumlu olan Yusuf Aksu 10 Ekim 1981’de Erzurum’un Pasinler ilçesinde doğdu. Orta ve lise öğrenimini Eyüp imam hatip lisesinde tamamladı. Milli Gençlik Vakfı çalışmalarına katılan Yusuf Aksu, sırasıyla Refah Partisi Eyüp gençlik kolları, Refah partisi Beyoğlu gençlik kolları, Saadet Partisi İstanbul gençlik kolları, Saadet Partisi Çayırova İlçe yöneticiliği görevlerinde bulunmuş, son olarak İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştur. İklimlendirme ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Uzunark Mühendislik firmasının sahibidir. İngilizce ve Arapça bilen Yusuf Aksu evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL