Güncel Manşetler Politika

Saadet Çayırova, Emek Teşkilatını Açtı

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığı, düzenlenen törenle birlikte Emek Mahallesi teşkilat lokalinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Saadet Partisi Kocaeli il başkanı Nurettin Çelik, İlçe başkanı Yusuf Aksu, il gençlik kolları başkanı,..

Saadet Çayırova, Emek Teşkilatını Açtı

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığı, düzenlenen törenle birlikte Emek Mahallesi teşkilat lokalinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa Saadet Partisi Kocaeli il başkanı Nurettin Çelik, İlçe başkanı Yusuf Aksu, il gençlik kolları başkanı, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan il başkanı Nurettin Çelik gündemi değerlendirdi. Çelik, gün geçmiyor ki yeni bir İslam ülkesi karışmasın, Müslüman kanı akmasın ve kardeş kavgası yaşanmasın. Dünya topyekün bir kaosun içinde ve insanlık duyarsız, Müslümanlar zalimin merhametine terkedilmiş durumda. Türkiye başta olmak üzere İslam coğrafyası, olağanüstü maddi kaynaklara sahipken bugün sömürülen ve maneviyatını kaybetmiş, düşünmeyen, görmeyen robot yaşantısı sürülen toplumların yaşadığı yerler haline gelmiş. Kuruluş günümüzden bugüne söylediğimiz bir söz vardı: Önce Ahlak ve maneviyat. MİLLİ ekonomi, sanayi, politika, eğitim ve kalkınma. Bu suretle ‘’uydu değil lider ülke Türkiye’’ oluruz ve İslam dünyasına liderlik eder ve İslam birliğini kurarak tüm insanlığa saadet getiririz. Bunun dışındaki tüm çözümler günü kurtarmak ve uçuruma her geçen gün daha da yaklaşmamızı sağlar. İşte bu teşkilatların amacı ‘’yeni ve adil bir dünya’’ kurmak için bir araya gelerek gerekli çalışmaları yapmaktır. Bundan dolayı bugün açılışını yaptığımız Çayırova ilçesi Emek Mahallesi teşkilatının hayırlara vesile olmasını ve tüm insanlığa saadet getirmesini temenni ediyorum dedi. Çelik son olarak sınır bölgemizde yaşanan referandum konusunda da açıklamalarda bulundu.

KIBRIS’TA BİRLEŞİN, IRAK’TA AYRILIN

Çelik, “İsrail kendi çıkarlarına uyduğu için Barzani’ye her alanda destek oluyorlar. Bu Siyonist sömürgeciler için adaletin, insan haklarının ve demokrasinin önemi yoktur sadece menfaatleri vardır. Kendi menfaatleri için dünyayı yakmaktan geri durmazlar ve çekinmezler. ‘Bölgede yaşayan her halk kendi bağımsızlık kararını kendisi alabilmeli’ diyorlar. ‘Kıbrıs’ta nasıl yaklaşıyorlar. Orada ise ille de birleşeceksiniz. İlle de Rumların yetkisi altına gireceksiniz’ diye baskı yapıyorlar. ‘’Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu’’ Kıbrıs ta birleşin diyorlar, Irak ta bölünün diyorlar. Bu bile Siyonistlerin ve Batı’nın kendi çıkarını düşünen politikasının en açık delilidir”

IRAK’LI KÜRTLERE “İSRAİLİN OYUNUNA GELMEYİN” UYARISI

“1992 yılında Hocamız, ‘Körfez savaşı bitecek, Saddam çökecek, bölgede devlet otoritesi kalmayacak. Kürtler oluşan boşlukta bir devlet kurmak isteyecek. Bölgedeki Kürtler çok daha güçlü silahlarla donatılacak ve sonra Türkiye’den toprak talebinde bulunacak’ Kelime kelime böyle. Bunların hepsi gerçekleşiyor. Onun için Kürt kardeşlerimizi bir kez daha uyarıyoruz. Batı’nın, İsrail’in oyununa gelmeyin. Onları dost edinmek akıl karı bir iş değildir. Onlar sadece kendi menfaatlerini gözetirler ve kendi menfaatlerini gerçekleştirmek için her türlü hileye başvururlar” Unutmayın “BİRLİKTE RAHMET, AYRILIKTA AZAP VARDIR.” Dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL