Saadet  Çayırova’ya  hayırlı olsun ziyareti

DEVA Çayırova’dan  Saadet  Çayırova’ya  Ziyaret   Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç  ve İlçe  Yönetim Kurulu Üyeleri Saadet  Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı..

Saadet  Çayırova’ya  hayırlı olsun ziyareti

DEVA Çayırova’dan  Saadet  Çayırova’ya  Ziyaret

 

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç  ve İlçe  Yönetim Kurulu Üyeleri Saadet  Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber  08 Ekim Cuma günü Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı’na atanan Sinan Aydemir ve Saadet Çayırova yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette ayrıca Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç; geçtiğimiz günlerde vefat eden devlet eski bakanı, Saadet Partisi YİK Başkanı merhum Oğuzhan Asiltürk ile ilgili taziyelerini iletti.

Başkan Aydemir ziyarette yaptığı konuşmada;  Deva Partisi  Çayırova  Teşkilatına yaptıkları ziyaret sebebiyle teşekkür ederim. İlçemizin ve ülkemizin geleceği için daha sık bir araya geleceğiz. Kongre çalışmalarımız devam ediyor. Kongremizi de yaptıktan sonra çalışmalarımız artarak devam edecek dedi.

Saraç’ta program da yaptığı konuşma da; Aydemir ve yönetimine misafirperverliği ve nezaketi için teşekkürlerini sunarım. Sinan Bey’e  hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ilk  siyasi parti olmak ta bizleri ayrıca mutlu etti. Kongre çalışmalarınız da da başarılar dilerim. Hem ilçemiz hem de ülkemiz ekonomik ve siyasi açıdan çok zor günler geçiriyor. İnşaallah elbirliğiyle bu sıkıntıları hep beraber aşacağız. Her iki partinin Genel Başkanlar düzeyinde birkaç gün önce yaptığı görüşmeden sonra Çayırova ilçemizde de yaptığımız bu ziyaret daha da anlamlı oldu dedi.

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL