Saadet Kadın Kolları ‘Eğitim Yuvalarımızı Yeşillendiriyoruz’

Saadet Partisi Gebze Kadın Kolları, Orman Haftası münasebetiyle Gebze’deki çeşitli okullarda ve vatandaşlara fidan dağıttı. Türkiye’de her yıl 21 – 26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası kapsamında Gebze’deki çeşitli..

Saadet Kadın Kolları ‘Eğitim Yuvalarımızı Yeşillendiriyoruz’

Saadet Partisi Gebze Kadın Kolları, Orman Haftası münasebetiyle Gebze’deki çeşitli okullarda ve vatandaşlara fidan dağıttı.

Türkiye’de her yıl 21 – 26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası kapsamında Gebze’deki çeşitli ilköğretim okullarına ve vatandaşlara Saadet Partisi Gebze Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi beraber fidan dağıttı.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Gümüş; Türkiye’de her yıl 21 – 26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası kapsamında, ‘’Ağacı Sev, Ormanı Koru ve Geleceğine Sahip Çık’’ düsturuyla, geleceğimiz olan çocuklarımıza ağaçları sevdirmeye çalışıyoruz. Ayrıca; Peygamber efendimizin hadis-i şerifinde buyurduğu gibi “Kıyâmet kopuyor olsa ve birinizin elinde bir fide bulunsa, kıyâmet kopmadan onu dikebilirse bunu hemen yapsın!” diye çevreyi yeşillendirmeye teşvik ediyoruz.

Saadet Partisi Gebze Kadın Kolları olarak hem geleceğimize sahip çıkıyoruz hem de çevremizi bilhassa eğitim yuvalarımızı yeşillendirmeye yönelik çalışmalarda bulunuyoruz.

Bu çalışmaları yaparken bizleri en güzel şekilde ağırlayan Okul müdürlerimize ve yöneticilerine ve Saadet Partisi Gebze Kadın Kolları Yönetimimize de çok teşekkürler ediyorum, dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL