SAADET KADINLARI ÇALIŞIYOR

Toplumu inşa eden ve gelecek nesilleri yetiştiren kadınlardır. Saadet Partisi Çayırova ilçe kadın kolları teşkilat içi olağan çalışmalarına devam ederken ‘’Mahallelerle Buluşma’’ adı altında programlar düzenleyerek kadınlara yönelik çalışmalarına aralıksız..

SAADET KADINLARI ÇALIŞIYOR

Toplumu inşa eden ve gelecek nesilleri yetiştiren kadınlardır.

Saadet Partisi Çayırova ilçe kadın kolları teşkilat içi olağan çalışmalarına devam ederken ‘’Mahallelerle Buluşma’’ adı altında programlar düzenleyerek kadınlara yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. ‘’Toplumun inşasında ve gelecek nesillerin yetiştirilmesinde kadınlarımız en önemli faktördür’’ diyen Saadet partisi Çayırova ilçe kadın kolları başkanı Aynur Karacan, Kadınlara gereken değerin verilmediği, eğitim sisteminde başarısız olunan bir ülkede toplum huzuru kaybolur ve başarı sadece kâğıt üzerinde yazılı bir kelime olarak kalır’’ dedi.

ÇÖZÜM SAADET PARTİSİ

Saadet Partisi Çayırova ilçe kadın kolları, mahallelerle buluşma programlarıyla kadınlarla bir araya gelerek kadınlara yönelik çalışmalar yapıyorlar. Eğitim içerikli sunumlarında yapıldığı programların İlki, önceki gün Özgürlük Mahallesi teşkilatında yoğun katılımla gerçekleştirildi. Saadet Partisi Çayırova ilçe kadın kolları başkanı Aynur Karacan, İlçe kadın kolları olarak çalışmalarımızı eksiksiz ve başarıyla yerine getiriyoruz. Bütün mahallelerde yapacağımız bu programlar vesilesiyle kadınlarımızla bir araya gelerek yapacağımız çalışmalar hakkında onlarla fikir alış verişinde bulunacağız. Çalışmalarımızı daha verimli nasıl yaparız bunun gayreti içerisinde olacağız. Toplumu inşa eden ve gelecek nesilleri yetiştiren biz kadınlar olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Mevcut iktidarın ‘’Eğitimde başarısız olduk’’ itirafından sonra toplumun hangi noktaya geldiği de ortadadır. Eğitim her şeydir. Bir toplumun yıkılması eğitim sisteminde başarısız olmasıyla mümkündür. Onun için eğitim ve aile yapısının güçlenmesi için çalışmalarımıza büyük bir gayretle devam ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki çözüm sadece ve sadece Saadet Partisi iktidarıyla mümkün olacaktır’’ dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL