Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Saadet Parti'li kardeşlerimizi ağırlayıp çay ikramında bulunmak isterim." | Kocaelide Bugün

“Saadet Parti’li kardeşlerimizi ağırlayıp çay ikramında bulunmak isterim.”

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür,sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile ilgili sözlerine açıklık getirdi. Ali Osman Gür “Saadet Parti’li kardeşlerimiz..

“Saadet Parti’li kardeşlerimizi ağırlayıp çay ikramında bulunmak isterim.”

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür,sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile ilgili sözlerine açıklık getirdi.

Ali Osman Gür “Saadet Parti’li kardeşlerimiz Garipler camiinde beni yanlış anladılarsa da onlardan da Özür dilerim.”dedi.

Ali Osman Gür’ün açıklaması:“Aziz halkımız,

Bizler vatandaşlarımıza hizmeti canhıraş bir şekilde taşımaya gayret ederken, seçim arefesine girdiğimiz bu dönemde değerli Milli Görüş hareketinin öncü ve unutulmaz lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın kurmuş olduğu Saadet Partisi’nin mevcut Genel Başkanına yönelik yakışıksız ifade kullandığım iddiası bizim izlediğimiz siyaset çizgisinden hem uzak hem de prensiplerimiz dışındadır.

Her şeyden önce Nisa Suresi 148. Ayetinde Rabbim, zulme uğrayanlar dışında, kötü sözün açıkça söylenmesini men etmiştir. Biz müslümanların her ne şartlarda olursa olsun kötü sözle hiç bir zaman ilişiği olamaz. Kim izzeti istiyorsa, artık bütün izzet Allah’ındır. Güzel söz O’na yükselir. Bizler de bu anlayışla siyaseti her zaman ahlaki bir hareket çerçevesinde yaparız.
Köklü bir geçmişi olan Saadet Partisinin Genel başkanına da bir söz söylememiz mümkün değildir. Değerli Saadet Parti’li kardeşlerimiz Garipler camiinde beni yanlış anladılarsa da onlardan da Özür dilerim.

Yaklaşan bu seçim sürecinde her zamankinden daha fazla kardeşlik hukuku içinde hareket edip, Saff Suresi’nde Allah’ın bize emrettiği gibi saflarımızı kenetlenmiş binalar gibi sağlam tutmalıyız.

Bu meyanda, sevgili Saadet Parti’li kardeşlerimizi teşkilatımızda ağırlayıp çay ikramında bulunmak isterim.

Saygılarımla. Ali Osman Gür”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL