Güncel Manşetler Politika

Saadet Partisi Kadın Kollarından Divan Toplantısı

Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları Kasım Ayı İl Divan Toplantısını, yoğun bir katılımla Leyla Atakan Kültür Merkezinde gerçekleştirdi. Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Danışmanı Gülay Ayvazoğlu, İl ve İlçe Yönetim..

Saadet Partisi Kadın Kollarından Divan Toplantısı

Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları Kasım Ayı İl Divan Toplantısını, yoğun bir katılımla Leyla Atakan Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Danışmanı Gülay Ayvazoğlu, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Temsilcileri ve AGD Hanımlar Komisyonunun katılımıyla gerçekleşen toplantının açılış konuşmasında İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün yine önemli konulara değindi.

Açılış konuşmasının ardından yapılan birim sunumlarıyla kısa ve uzun vadeli planlanan çalışmalar ilçelere aktarıldı. Son olarak Teşkilat çalışmalarını değerlendiren Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Danışmanı ve aynı zamanda İletişim Uzmanı Gülay Ayvazoğlu, toplantının ikinci kısmında “Etkili İletişim” konusunda bir seminer verdi.

İnsanlarla iletişimde konuşmanın ve beden dilinin önemine vurgu yapan Ayvazoğlu, son olarak “Her birimiz,  Ülkemizde Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun oluşturduğu pozitif havayı devam ettirmeliyiz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL