Güncel Manşetler

Saadet Partisi Kongre Öncesi Köylere Gitti

Saadet Partisi İzmit İlçe Yönetimi 22 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan 6. Olağan İl kongresi için katılım çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. KÖY KÖY ZİYARET Saadet Partisi İlçe teşkilatı 6.Olağan İl..

Saadet Partisi Kongre Öncesi Köylere Gitti

Saadet Partisi İzmit İlçe Yönetimi 22 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan 6. Olağan İl kongresi için katılım çalışmalarına durmaksızın devam ediyor.

KÖY KÖY ZİYARET

Saadet Partisi İlçe teşkilatı 6.Olağan İl Kongresi için katılım çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ediyor. Önceki gün 15 köy ve mahalleyi ziyaret eden Saadet İzmit yönetimi, vatandaşlarla bir araya gelerek yaşadıkları sıkıntıları ve istekleri dinledi ve 22 Ekim Pazar günü yapılacak olan 6. Olağan İl Kongresine vatandaşları davet etti. Ayrıca köy ve mahalle muhtarlarını ziyaret eden yönetim birebir saha çalışması yaparak köy ve mahallelerde yaşanan sorunları yerinde tespit etti. Yapılan ziyaretlerde Köylülerin sıkıntılarını dinlemek, yerinde tespit etmek amacıyla köyleri ziyaret ettiklerini ifade eden Saadet Partisi İzmit İlçe Mahalli İdareler Başkanı Ahmet Gökmen, köylere daha çok önem verdiklerini belirtti. Gökmen, ‘’İman Varsa İmkân Vardır düsturu ile sadece merkezde değil İzmit’in en ücra köşelerine kadar gidilerek İl Kongremizin tanıtımı yapılmaktadır. İzmit İlçe Teşkilatı olarak kongre hazırlıklarımız hız kesmeden devam etmektedir. Köy köy mahalle mahalle tüm insanlarımıza ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

AŞURE İKRAMI

Katılım çalışmaları devam ederken Saadet Partisi İzmit Alikahya Mahalle Temsilciliği, Muharrem ayı dolayısıyla bölge esnafına ve halkına aşure ikramında bulundu. Mahalle temsilciğinin önün yapılan ikramda 1000 kişiye aşure dağıtıldı. Dağıtım sırasında vatandaşların muharrem ayını kutlayan temsilciler, mahalle halkını 22 Ekim de gerçekleştirilecek olan İl kongresine davet etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL