Genel Güncel Manşetler Politika Surmanset

Saadet Partisinde hareketlilik devam ediyor.

İMZA ÇALIŞMASINI SANDIK ÇALIŞMASI GİBİ YAPACAKLAR Alınan erken seçim kararı sonrası, Cumhurbaşkanı adaylığı için yeterli sayının çok üstünde imza toplayarak adayını çıkaracağını söyleyen Saadet Partisinde hareketlilik devam ediyor. Saadet Partisinin..

Saadet Partisinde hareketlilik devam ediyor.

İMZA ÇALIŞMASINI SANDIK ÇALIŞMASI GİBİ YAPACAKLAR

Alınan erken seçim kararı sonrası, Cumhurbaşkanı adaylığı için yeterli sayının çok üstünde imza toplayarak adayını çıkaracağını söyleyen Saadet Partisinde hareketlilik devam ediyor.

Saadet Partisinin Kocaeli İl Teşkilatında, toplanması gereken imza ile ilgili, süreci takip edecek isim Sedat Doğu Uslu olarak belirlendi. Geçtiğimiz basın toplantısında Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik; gereken 100 bin imzayı sadece Kocaeli İl Teşkilatı olarak toplayabilecek güce sahip olduklarını ifade etmişti. Bugün de gereken imzayı koordine etmesi için görevlendirilen Saadet Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Sedat Doğu Uslu konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İmza çalışmasını sandık çalışması gibi yapacaklarını belirten Uslu: “Biz imza çalışmamız ile alakalı bütün hazırlıkları tamamladık. Listeler oluşturarak tek tek isimler üzerinde çalıştık. Biz bu imza çalışmamızı seçim günü sandıkta oy kullanıyor ciddiyetiyle icra edecek ve gücümüzü göstereceğiz.”

TELEFONLARIMIZ SUSMADI!

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik’in imza gündemli basın açıklamasının ardından parti telefonlarının susmadığını kaydeden Uslu: “İl Başkanımız imza gündemini basın mensuplarıyla paylaştıktan sonra, partimizin telefonları kilitlendi. İmza vermek isteyen vatandaşlarımızdan, sürece dair yoğun sorular aldık. Bize olan bu rağbet değişimin garantisini veriyor. Allah’ın izniyle bu seçimde Saadet Partimiz iktidar olacaktır.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL