Güncel Manşetler

Saadet Partisi’nden Gazetemize Ziyaret

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı, önceki gün gazetemizin Çayırova’da ki ofisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete gelen İlçe Başkanı Yusuf Aksu’ya İlçe Yöneticileri ile Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri Ali Uçar..

Saadet Partisi’nden Gazetemize Ziyaret

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı, önceki gün gazetemizin Çayırova’da ki ofisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete gelen İlçe Başkanı Yusuf Aksu’ya İlçe Yöneticileri ile Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri Ali Uçar ve Zeki Özçelik eşlik etti. Geçtiğimiz hafta ilk sayısı ile okurları ile buluşan Kocaeli’de Bugün Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar dileyen İlçe Başkanı Aksu “Siyaset ile kamuoyu arasında bir köprü vazifesi gören siz değerli basın emekçisi arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Tüm ülkemizde olduğu gibi bölgemizde de yerel basının her daim güçlü olmasından yanayız. Kamuoyunu bilgilendirmek gibi önemli bir görev üstlendiniz ve çıktığını bu yolda umarım başarılı olursunuz” dedi. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz kurucularından, Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Özan ise Başkan Aksu ve yönetimine başarı dileklerini iletti.

Yapılan ziyarette ilçe gündemine dair çeşitli açıklamalar yapan İlçe Başkanı Aksu ve SP’li Meclis Üyelerinin uzun süre konuşulacak açıklamaları ise Pazartesi günü yayınlanacak olan Kocaeli’de Bugün Gazetesinde okuyabilirsiniz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL