Genel Manşetler Politika Surmanset

Saadet Partisine bir ayda 670 Yeni üye

KOCAELİ SAADET’E BİR AYDA 670 ÜYE Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatı aylık divan toplantısını yoğun ve çoşkulu bir katılımla Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Divan toplantısında bir ayda 670 üyenin..

Saadet Partisine bir ayda 670 Yeni üye

KOCAELİ SAADET’E BİR AYDA 670 ÜYE

Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatı aylık divan toplantısını yoğun ve çoşkulu bir katılımla Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Divan toplantısında bir ayda 670 üyenin Saadet Partisine katıldığı açıklandı.

Divanın açılış konuşmalarını gerçekleştiren Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik “ MİA arazisi konusuyla ilgili şu ifadeleri kullandı. ‘’Kocaeli’mizde güzel şeyler yaşanmıyor mu? Elbette ki yaşanıyor. İnşası sırasında esnafımız çokça sıkıntısını çekti.  Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği en büyük proje Akçaray projesi. Bu projeyi hayata geçirdiler bunun için Büyükşehiri tebrik ediyoruz. Ama bu projenin bütçesi 140 milyona başladı, 200 milyonla tamamlandı. Gönlümüz isterdi ki yerin altından gitmiş olsaydı. Çünkü Kocaeli ona müsait. Tabi ki Geçtiğimiz ay içerisinde il gündemimizi meşgul eden MİA projesinin başlangıcını Bakanlarla, Vekillerle yapıyorlar ve siyasi parti il başkanlarıyla görüşerek bilgilendirmeler yapıyorlar. MİA bugüne ait bir proje değil. Bu projeyi bir yönüyle sizlere anlatmak istiyorum. Önümüzdeki ay bu proje meclis gündemine getirilecek ve eğer bu proje meclisten geçerse burada bir takım sıkıntılar yaşanacak. Saadet Partisi bu projeye karşı değil biz bu projede yapılan yanlışlıkları anlatmaya çalışıyoruz. Bu proje elbette ki kentin ekonomisini güçlendirir. Ancak bu projenin gündeme getirilmeyen acı bir boyutu var. Real arazisi el değiştirmiş ve bir Ak Partili firma bu arsayı satın almış, böylece 30 dönümlük arazi sahibi olmuş. Yani mevcut belediye yetkilileri ilgili firmaya 400 milyon liralık rant temin etti. Buradan o yetkililere seslenmek istiyorum: Sizin adaletiniz yandaşınızın kalkınması için değil milletin kalkınması için olmalı.’’

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL