Saadet’in kadın kolları dur durak demeden çalışıyor.

ÇAYIROVA SAADET KADINLARI ÇALIŞIYOR. Saadet Partisi Çayırova ilçe kadın kolları, sandık kurulu kadın üyeleri ve yardımcılarını tamamlayıp seçim öncesi çalışmalarına aralıksız devam ederken diğer yandan yapılan programlarla kadınlarla bir araya..

Saadet’in kadın kolları dur durak demeden çalışıyor.

ÇAYIROVA SAADET KADINLARI ÇALIŞIYOR.

Saadet Partisi Çayırova ilçe kadın kolları, sandık kurulu kadın üyeleri ve yardımcılarını tamamlayıp seçim öncesi çalışmalarına aralıksız devam ederken diğer yandan yapılan programlarla kadınlarla bir araya gelerek kaynaşma ve eğitim çalışmalarına devam ediyorlar. Kısa süre önce ‘’Saadet kadınları buluşuyor’’ adıyla başlatılan çalışmaların 17. ‘si önceki gün Saadet Partisi Özgürlük mahallesi teşkilatında yoğun katılımla gerçekleştirildi. İl Eğitim Başkanı Handan Bora’nın sunumuyla başlayan program daha sonra yapılan toplu kahvaltıyla sonlandırıldı.

ULAŞILAMAYAN KİMSE KALMAYACAK

Saadet Partisi Çayırova ilçe kadın kolları, ‘’Saadet Kadınları Buluşuyor’’ adıyla başlattıkları program serisine hız kesmeden devam ediyor. Programların 17. ‘si önceki gün Özgürlük mahallesi teşkilatında ilçe kadın kolları tarafından gerçekleştirildi. Eğitim sunumlarının sonrasında yapılan kahvaltı programında konuşan Saadet Partisi Çayırova ilçe kadın kolları başkanı Aynur Karacan, ‘’ilçemizde bulunan bayanların çok büyük bir bölümünü ziyaret ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Ulaşamadığımız tek bir bayan kardeşimiz dahi kalmasın istiyoruz. Bu programlarla da bir araya gelerek bayanların ihtiyacına yönelik çalışmalar ve projeler üretiyoruz. Biz biliyoruz ki bugün toplumda kadınların karşılaştığı sıkıntıların büyük bir bölümü meseleyi cinsiyet üzerinden algılayan siyasi yaklaşımlardan kaynaklanmaktadır. Toplumda meselelere kadın yada erkek olarak değil de insan olarak baktığımızda çözüme daha çok katkı sunmuş oluruz’’ dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL