Saadet’ten Türk Ocakları’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik ve beraberindeki İl Müfettişi Recep Sarıdoğan, İl Başkan yardımcıları Zafer Mutlu, Alaattin Çakmak, Halil Kayın, Nihat Yıldız kongresini gerçekleştiren Türk Ocakları Kocaeli Şube..

Saadet’ten Türk Ocakları’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik ve beraberindeki İl Müfettişi Recep Sarıdoğan, İl Başkan yardımcıları Zafer Mutlu, Alaattin Çakmak, Halil Kayın, Nihat Yıldız kongresini gerçekleştiren Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir ve Yönetimini ziyaret etti. Yapılan ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun

Ziyarette konuşan Türk Ocakları Kocaeli Şubesi Başkanı Yücel Alpay Demir, ‘’Öncelikle duruşunuzdan her durumda kim kazançlı çıkar diye düşünmeyip haklının yanında durduğunuzdan sizlere teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bu ülkenin siyasi partilerinde her şartla kazanmaya her şartta iktidar olmayı hedefleyenler kadar, hak ve hakikatle kazanmayı hedefleyen partilere ihtiyaç var. Ülkücü bir terbiyeyle yetişmiş bir fert olarak sizlerin bizimle aynı hassasiyet de olması benim için büyük bir mutluluk. İnşallah birlik ve beraberliğimiz daim olur. Sivil Toplum kuruluşlarının sesinin eksik olduğu yerleri siz tamamlarsınız memnun oluruz. Yaptığınız bu nazik ziyaretten dolayı sizlere tekraren teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Sağduyulu Olmalıyız

Yapılan ziyarette konuşan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, ‘’Gerçekleştirmiş olduğunuz kongrenizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Her birimiz bulunduğumuz yere değer katmak zorundayız. Ülke olarak zor bir durumdayız ve her kesimden insanlarımızla birlikte bizde bu zorluğun içerisinde yaşıyoruz. Ülkemize baktığımızda en büyük sıkıntımızın terör hadisesi olduğu görüyoruz. İmkânlarımızı, gençlerimizi,  geleceğimizi toprak altına gömüyoruz. Millet olarak her birimiz şu anda gerçekleştirilen harekâtı destekliyoruz fakat geç kalınmış olduğunu da belirtmek istiyoruz. Ülke olarak güçlü olduğumuz takdirde mazlum coğrafyalarda yaşayan ümmetimize sesimi duyurur, onlara da gücümüzü hissettirmiş oluruz. Ekonomik olarak tabiri caizse bıçak kemiğe dayandı, bu sıkıntıyı hayatımız her anında hisseder olduk, bunun içinde adımların atılması gerekiyor. 2019 yılı bunun için çok önemlidir. Milletimiz daha çok sağduyulu düşünerek yapılacak olan çalışmalara katkı sunmasını arzu ediyoruz. Saadet Partisi olarak ülke siyasetinden rahatsızlık duyuyoruz. Daha birleştirici, bütünleştirici bir siyasetin olmasını arzu ediyoruz. Bunun içinde elimizden gelen katkıyı sunacağız.’’ İfadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL