Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
‘Sağlık Akademisi Günleri’nin konuğu Prof. Dr.Çiftçi | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Sağlık

‘Sağlık Akademisi Günleri’nin konuğu Prof. Dr.Çiftçi

Özel Kocaeli Akademi Hastanesi’nin ‘Sağlık Akademisi Günleri’ programının bu ayki konuğu KOÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi oldu. KOKTEYLDE BULUŞTULAR Özel Kocaeli Akademi Hastanesi Pazarlama ve Anlaşmalı Kurumlar ekibi..

‘Sağlık Akademisi Günleri’nin konuğu Prof. Dr.Çiftçi

Özel Kocaeli Akademi Hastanesi’nin ‘Sağlık Akademisi Günleri’ programının bu ayki konuğu KOÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi oldu.

KOKTEYLDE BULUŞTULAR

Özel Kocaeli Akademi Hastanesi Pazarlama ve Anlaşmalı Kurumlar ekibi Feyza Demir, Elif Uzan ve Mihriban Bilen tarafından düzenli hale getirilen ‘Sağlık Akademisi Günleri’nin bu ayki konuğu Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi oldu. Hastanenin konferans salonunda düzenlenen programda ilk olarak kokteylde bir araya gelen personele Akademi Hastanesi Başhekimi Erhan Uysal tarafından hoş geldin konuşması yapıldı.

 

BEYİN ANEVRİZMALARINI ANLATTI

Konuşmaların ardından Çiftçi, girişimsel radyoloji (beyin anevrizmaları) konusunda sunumunu gerçekleştirdi. Sağlık profesyonelleri ve anlaşmalı kurum hekim ile yöneticilerine bir sunum hazırlayan Çiftçi, karşılaşılan vaka ve tedavi yöntemlerini de anlattı. Sunum sonunda Akademi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Kırman, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi’ye teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL