“Sağlık, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum”

Hürriyet’ten Ramazan ayı mesajı İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ilk gününü idrak ettiğimiz Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, mübarek Ramazan ayının tüm ülkemiz ve İslam dünyası için..

“Sağlık, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum”

Hürriyet’ten Ramazan ayı mesajı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ilk gününü idrak ettiğimiz Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, mübarek Ramazan ayının tüm ülkemiz ve İslam dünyası için sağlık, barış ve huzura vesile olmasını temenni etti

 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet bugün itibariyle başlayan on bir ayın sultanı Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Bugün ilk gününü idrak ettiğimiz Ramazan ayının birleştiriciliğine vurgu yapan Başkan Hürriyet, “Vatandaşlarımızı birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan ve insanlar arasında dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı on bir ayın sultanı Ramazan ayına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

BARIŞ VE HUZURUN VESİLESİ RAMAZAN

Ramazan ayının toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına vesile olduğunu hatırlatan Başkan Hürriyet, “Bu sene tüm dünyanın maruz kaldığı salgın günlerinde karşıladığımız mübarek Ramazan ayının, ülkemiz ve İslam alemi için başta sağlık, barış ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm yurttaşlarımızın evlerinde kalarak bereketli bir Ramazan ayı geçirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL