Sağlık Mil Sen Pehlevan’ı ziyaret etti

Sağlık Mil-Sen Başkanı Selahattin Mengül ve yönetim kurulu ( Harun Yaşar Aliş, Serkan Aygün, Ali Küçük) Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op Dr Yüksel Pehlevan’ı makamında ziyaret ettiler.   Yaklaşık 10..

Sağlık Mil Sen Pehlevan’ı ziyaret etti

Sağlık Mil-Sen Başkanı Selahattin Mengül ve yönetim kurulu ( Harun Yaşar Aliş, Serkan Aygün, Ali Küçük) Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op Dr Yüksel Pehlevan’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Yaklaşık 10 gün önce  Banka promosyonlarıyla ilgili basın bildirimiz ve İl Sağlık Müdürlüğü’ne verdiğimiz dilekçeler ile ilgili ve diğer konularla da bağlantılı görüşmelerde bulunduk.’’ Banka promosyonları ile ilgili yapılan görüşmede, çok kısa bir süre içinde görüşmenin sonuçlarını alacak gibiyiz’’ dedi. Yeni ek ödeme yönetmeliği ile sağlık personeline yapılan ek ödemelerin arttığını ve bankanın işlem hacminin yükseldiğini promosyonların güncellenmesi gerektiğini, banka promosyonlarıyla ilgili cumhurbaşkanlığı birimlerinin çalışma yaptığını,  şehir hastanesinin birkaç ay içerisinde açılması için büyük bir çaba içerisinde olduklarını, Ek ödeme yönetmeliği sayesinde özelden kamuya geçmek isteyen doktorların olduğunu önümüzdeki günlerde atamalarının yapılacağını, Önümüzdeki günlerde ilimize zorunlu hizmetten dolayı çok sayıda hekimin başlayacağın’’ belirtti.

Sağlık Mil-Sen başkanı olarak  ilimize bir palyatif merkezi gerektiğini belirterek talebimizi ilettik. Bu verimli görüşmeden dolayı sendikamız ve sağlık personelleri adına il sağlık müdürümüz Op Dr Yüksel Pehlevan’a teşekkür ediyorum.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL