Genel Güncel Manşetler Sağlık

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İLETİŞİM KADROSU EĞİTİMLE GÜÇLENİYOR

Sağlıkçılara ”Haber Yazma Teknikleri”  İlimiz Sağlık tesislerinde tedavi edici, bilgilendirici ve koruyucu sağlık hizmetleri anlamında her alanda yapılan çalışmaların kamuoyuna aktarılmasının en verimli şekilde yapılabilmesi için; Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne..

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İLETİŞİM KADROSU EĞİTİMLE GÜÇLENİYOR

Sağlıkçılara ”Haber Yazma Teknikleri” 

İlimiz Sağlık tesislerinde tedavi edici, bilgilendirici ve koruyucu sağlık hizmetleri anlamında her alanda yapılan çalışmaların kamuoyuna aktarılmasının en verimli şekilde yapılabilmesi için; Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Başkanlıklar, Kamu Hastaneleri ve İlçe Sağlık Müdürlüklerinde görev yapan İletişim Asistanları ve farklı birimlerde görev yapan toplam 50 personele  ”Haber Yazma Teknikleri”  konulu eğitim verildi.

23.02.2018 tarihinde, Elginkan Vakfında gerçekleşen ve toplam 6 saat süren eğitimde katılımcılar, uzman eğitimci Melike Akın tarafından haber yazma teknikleri, haber nedir ve haber yaparken dikkat edilmesi gereken konularda bilgilendirildiler.

Başarılı olan kursiyerlerin sertifika almaya hak kazandığı eğitim toplu fotoğraf çekimi sonrası sona erdi. Katılımcılar eğitimden duydukları memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Basın ve İletişim alanında eğitimler ve kurslar farklı alanlarda devam edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL