Sağlık-Sen Kocaeli Üniversitesi şubesi kongresi yapıldı

           Memur-Sen’ e bağlı Kocaeli’nin yeni şubesi olan Sağlık-Sen Kocaeli Üniversitesi şubesinin 1. olağan kongresi Kocaeli üniversitesi kongre salonunda yapıldı. Saat 11:00 Başlayan Kongreye Sağlık-Sen Genel Sekreteri  Durali Baki,Memur-Sen ve Sağlık-Sen..

Sağlık-Sen Kocaeli Üniversitesi şubesi kongresi yapıldı

           Memur-Sen’ e bağlı Kocaeli’nin yeni şubesi olan Sağlık-Sen Kocaeli Üniversitesi şubesinin 1. olağan kongresi Kocaeli üniversitesi kongre salonunda yapıldı.

Saat 11:00 Başlayan Kongreye Sağlık-Sen Genel Sekreteri  Durali Baki,Memur-Sen ve Sağlık-Sen Bursa İl Şube Başkanı  Gökhan Yünkul,Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı  Erdal Yıldırım,Sağlık-Sen İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Cesur Öztürk,Sağlık-Sen İstanbul Üniversiteler Şube Başkanı İsmail Çor,Sağlık-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Zafer Caner,Sağlık-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz,Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatçi,Memur-Sen Kocaeli il Basın  ve İletişim Başkanı Ulaştırma Memur-Sen Kocaeli Şube Genel Sekreteri Mustafa Ulusoy,Büro Memur-Sen 3 Nolu Şube Başkanı Fırat Güler,Toç-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Ceyhun Arabacı,Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Altun,Eğitim Bir-Sen Kocaeli üniversite Şube Başkan Yardımcısı Duran Cankurt katılım sağladı.

Yeterli çoğunluğun oluşmasıyla seçime geçildi.Delegasyonun oylarıyla; divan teşekkülü oluşturuldu:

Divan başkanlığına;Hamza Öksüz,Divan Başkan Yrd. Cesur Öztürk,Üyeliklere Gökhan Yünkul,Ahmet Saatçi ve İsmail Çor seçimi yönetmek üzere yerini aldı.

Başkan Adayı Mustafa Resul Konuşmasında “Sağlık-Sen Kocaeli Üniversitesi olarak 500 üye ile başladığımız bu kutlu yolculukta ,   temsilci  arkadaşlarımızın ve teşkilatımızın çalışmalarıyla  900 üye ile üniversite hastanemizi zirveye taşıdık ve şubemize kavuştuk.

Bu süreçte bize en büyük desteği veren başta genel merkezimize,  Kocaeli Şube Başkanım Erdal Yıldırım ve yönetimine ve tabii ki tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek sözlerini söyle sürdürdü;

“Değerli misafirlerimiz, üniversite hastanelerimizin mali problemlerinin yanı sıra yapısal olarakta geliştirilmesi gerektiğini. Sağlık çalışanlarının motivasyonu ve çalışma barışını sağlamak için üniversite hastanelerinde yaşanan sorunlar son bulmasını,  sorunların çözümü için kuru eleştiri değil, çözüm sunan projeler ürettiklerini ve üretmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Kocaeli Üniversite şubesi olarak dava arkadaşlarımızla çözüm odaklı çalışacaklarını. Sorunların çözümü için yetkililerle sürekli temas halinde olacaklarını.

Dün olduğu gibi, bundan sonrada çözüm odaklı sendikacılık için yolumuza devam edeceğim.

  1. Olağan genel kurulumuzun başta üniversite şubemize ve teşkilatımıza hayırlara vesile olmasını niyaz eder,

katılımları ile bizleri memnun eden tüm misafirlerimizi sahsım  ve yönetim kurulum adına saygı, sevgi ve muhabbetle  selamlayıp, teşekkür ederim.” 

Seçime tek liste ile gidildi;

14:00 da oy kullanma işlemi son buldu  açılan sandıklarda

100 Delegenin  80 delegesi oy kullandı  80 geçerli oyun 80 i tam liste olarak onaylandı

YÖNETİM ASİL:

Mustafa Resul (Şube Başkanı)

Şengül Gençoğlu(Şube Sekreteri)

Mehtap Orbay(Teşkilatlanma Sekreteri)

Umut Kavlak(Mevzuat Sekreteri)

Ömer Şahin(Mali İşler Sekreteri)

Ayhan Karaca(Basın Yayın Sekreteri)

Varol Sakallı(Eğitim Ve Sosyal İşler Sekreteri

DENETİM KURULU ASİL:

Olgun Kahveci

Burçin Kayıhan

Atalay Öztürk

Kezban Akkaya

Yalçın Yüksel

DİSİPLİN KURULU ASİL:

Hüseyin Gül

Salih Demir

Gülşah Şen

Bircan Bora

Alime Pamuk Yetkin

ÜST KURUL DELEGESİ:

Mustafa Resul

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL