“Sağlıkçılar Nefes Kesti “

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nün 11.sini düzenlediği halı saha futbol turnuvası, KOÜ Tıp Fakültesi ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanelerinin nefes kesen mücadelesine sahne olduğu final maçı ile sona erdi. İki..

“Sağlıkçılar Nefes Kesti “

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nün 11.sini düzenlediği halı saha futbol turnuvası, KOÜ Tıp Fakültesi ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanelerinin nefes kesen mücadelesine sahne olduğu final maçı ile sona erdi.

İki aydır devam eden ve 32 takımın şampiyon olabilmek için mücadele ettiği turnuvanın final maçını seyirciler nefeslerini tutarak izlediler. Çekişmeli geçen maç sonunda Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yüzü gülen taraf oldu ve rakibini 3-2 yenerek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. KOÜ Tıp Fakültesinin 2., Özel Cihan Hastanesinin ise 3. olduğu turnuvada şampiyon olan takıma kupa ve madalyalarını Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mustafa Tekin ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan takdim etti.

Neşeli ve kardeşlik ortamında gerçekleşen turnuva  sonunda katılımcı takımlar organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL