Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Sağlık’lı Meslek Seçiyorum” | Kocaelide Bugün

“Sağlık’lı Meslek Seçiyorum”

Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “SAĞLIK’LI MESLEK SEÇİYORUM” projesi büyük bir katılımla gerçekleştirildi Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sınıf öğrencilerinin hazırladığı ;..

“Sağlık’lı Meslek Seçiyorum”

Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “SAĞLIK’LI MESLEK SEÇİYORUM” projesi büyük bir katılımla gerçekleştirildi

Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sınıf öğrencilerinin hazırladığı ; Darıca Farabi Devlet Hastanesinden Pataloji uzmanı Dr.Müge Kaya ,Pataloji Teknikeri Ayhan Gürbüz, Acıbadem Üniversitesin’den  Patoloji  Laboratuvar Teknikeri Öğretim Görevlisi  Gülsün Ekicoğlu, Elektronörofizyoloji Öğretim Görevlisi   Fuat Ücrak, Podoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Birce Buturak Küçük ve Ortopedik Protez ve Ortez Uzmani Erkan Evrendilek ‘in  sunumlarıyla  zenginleşen ve Darıca’daki 8. ve 12. Sınıf öğrencilerinin bilgilendirilmesini sağlayan “SAĞLIK’LI MESLEK SEÇİYORUM” projesi büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Okul müdürü  M.Tuncay Koçbay “ DARICA ÖĞRETMEN FÜSUN ERDEMİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ olarak bu projede katılımlarıyla bizi onurlandıran ve destek veren tüm hocalarımıza; bizi böyle bir gunde  yalnız bırakmayan Darıca İlçe Milli Eğitim  Müdürü  İsmail Oğuz’a, Şube müdürlerimiz   Veysi Gültekin’e, Sayın Mehmet Şen’e,Sayın Alparslan Şahin’e ,tüm okul müdürlerimize, idarecilerimize,öğretmen ve öğrencilerimize  teşekkür ediyor ve böyle bir projeyle Sağlık Meslek Liselerinin önemini  biraz olsun vurgulayabilmiş olmayı diliyoruz.” Dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL