Güncel

Sahiller gelin gibi süsleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde bulunan sahillerde peyzaj çalışmasını sürdürüyor. Çeşitli bitki türlerinin ekildiği, renk renk çiçeklerle donatıldığı sahiller adeta gelin gibi süslendi. Tamamlanan noktalardaki renk cümbüşü vatandaşları mest etti…

Sahiller gelin gibi süsleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde bulunan sahillerde peyzaj çalışmasını sürdürüyor. Çeşitli bitki türlerinin ekildiği, renk renk çiçeklerle donatıldığı sahiller adeta gelin gibi süslendi. Tamamlanan noktalardaki renk cümbüşü vatandaşları mest etti.

SAHİLLER RENKLENİYOR

Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında sahillere farklı türlerden ve renklerden oluşan çiçekler ekiliyor. Ekilen Gül, Begonya, İpek çiçeği, Taflan, Alev çalıları gibi bitkiler sahilleri daha da cazip hale getiriyor.

ÇEŞİT ÇEŞİT FİGÜRLER

Kentin genelini kapsayan çalışmalarda, çiçeklerin doğa ile buluştuğu sahillerde çeşitli figürler ortaya çıkıyor. Bunlar arasında en fazla dikkat çekenlerinden birisi ise Türkiye haritası üzerine ekilmiş güller oluşturuyor.

DENİZ VE ÇİÇEK KOKUSU

Vatandaşların yaz aylarında sıklıkla vakit geçirdikleri sahil şeritlerinde çalışmalar ile sahiller bambaşka bir görünüm kazanıyor. Stres atma konusunda birebir olan deniz kokusu ile çiçek kokusunun harmanlandığı alanlar şimdiden Kocaelililerin uğrak mekanları olmayı bekliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL