“Salgın bize iyiliği daha fazla yaygınlaştırmayı öğretti”

Hürriyet’ten Ramazan Bayramı Mesajı   “Tüm dünyayı tehdit eden koronavirüs günlerinde yardımlaşmanın, dayanışmanın, bereketin en güzel günlerini barındıran On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nı, sergilediğimiz büyük dayanışma örneğiyle uğurlayarak Ramazan..

“Salgın bize iyiliği daha fazla yaygınlaştırmayı öğretti”

Hürriyet’ten Ramazan Bayramı Mesajı

 

“Tüm dünyayı tehdit eden koronavirüs günlerinde yardımlaşmanın, dayanışmanın, bereketin en güzel günlerini barındıran On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nı, sergilediğimiz büyük dayanışma örneğiyle uğurlayarak Ramazan Bayramı’na kavuşuyoruz.

İnsanoğlunun bu zor günlere denk gelen mübarek Ramazan Ayı’nda verebileceği en büyük sınav belki de, ihtiyaç sahibinin halinden anlamak ve paylaşımı çoğaltmaktı. Bu salgın bize daha çok paylaşmayı ve iyiliği daha fazla yaygınlaştırmayı öğretti. Her ne kadar bu bayram sevdiklerimizle fiziken bir arada olamasak da, inanıyorum ki önümüzdeki bayramları, tüm geleneklerimizi birlikte yaşatmaya devam ederek kutlayacağız. Tutulan tüm oruçların, edilen tüm duaların kabul olmasını diliyor, Ramazan Bayramı’nın İslam Alemine ve tüm dünyaya başta sağlık olmak üzere barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL