Manşetler Surmanset

Salı Günü Yapılacak Olan Meclise de Gelecekler!

Çayırova Belediyesi Kasım ayı meclis oturumunun ertelenmesine sebep olan Kentsel Dönüşüm konusunun mağdurları, 7 Kasım Salı günü yapılacak olan meclis toplantısında katılma kararı aldılar. Emek ve İnönü Mahallesi Güzelleştirme Derneği..

Salı Günü Yapılacak Olan Meclise de Gelecekler!

Çayırova Belediyesi Kasım ayı meclis oturumunun ertelenmesine sebep olan Kentsel Dönüşüm konusunun mağdurları, 7 Kasım Salı günü yapılacak olan meclis toplantısında katılma kararı aldılar.

Emek ve İnönü Mahallesi Güzelleştirme Derneği Başkanı Murat Koca sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak haklarını aramak adına 7 kasım gününe ertelenen meclis toplantısına da katılacaklarını belirtti.

Dernek Başkanı Koca konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada “İnönü ve emek mahallesi sakinlerimize önemle duyurulur 1 Kasım Çarşamba günü Çayırova belediyesinde yapılması gereken meclis toplantısını Çayırova belediyesi tarafından iptal edildi 7 Kasım salı günü saat 14 30 DA Çayırova belediyesi meclis salonunda yapılacaktır ve bizler inönü ve emek mahallesi sakinleri olarak tekrar 7 Kasım Çarşamba günü saat 14 30 DA Çayırova belediyesinde olacağız halkımız olan imarımızın verilmesi ve en doğal olan kamu hizmetleri Bölgemize verilmesi ve bu yüzden tekrar aynı saatte Çayırova belediyesinde olacağız duyan duymayana söylesin lütfen….” dedi.

Şimdi ise gözler Salı günü yapılacak olan meclis oturumuna çevrildi. Bir önceki meclis toplantısına hastalığı sebebiyle katılamayan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin Salı günü yapılacak meclis toplantısına katılıp katılmayacağı ise kamuoyunda merak edilen bir diğer konu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL