Genel Güncel Manşetler Spor

Şampiyon Karateci Eray Şamdan, Vali Aksoy’u ziyaret etti.

16-18 Şubat’ta Dubai’de gerçekleştirilen dünyanın en iyi sporcularının yarıştığı “Büyükler Premier Karate Ligi” nde ülkemizi başarıyla temsil ederek finale kalan ve bronz madalyanın sahibi olan Darıca Spor Kulübü Sporcularından Şampiyon..

Şampiyon Karateci Eray Şamdan, Vali Aksoy’u ziyaret etti.
16-18 Şubat’ta Dubai’de gerçekleştirilen dünyanın en iyi sporcularının yarıştığı “Büyükler Premier Karate Ligi” nde ülkemizi başarıyla temsil ederek finale kalan ve bronz madalyanın sahibi olan Darıca Spor Kulübü Sporcularından Şampiyon Karateci Eray Şamdan,  Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler.
Ziyarette; Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Antrenör Adnan Şamdan ve Darıca Spor Kulübü Sporcularından Şampiyon Karateci Eray Şamdan katıldılar.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Darıca Spor Kulübü Sporcularından Şampiyon Karateci Eray Şamdan’ı  tanıtarak, alınan başarılar ile ilgili bilgi sunumunda bulundu ve  kabullerinden dolayı teşekkür etti.
Darıca Spor Kulübü Sporcularından Şampiyon Karateci Eray Şamdan’ı tebrik ederek ödülünü veren  Vali Hüseyin Aksoy, başarılarının devamını diledi ve ziyaretten  duyduğu memnuniyeti belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL