Eğitim Genel Güncel Manşetler Spor

Şampiyon Yüzücüye Pastalı Kutlama

Kısa bir süre önce Antalya’da yapılan özel sporcular yüzme şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan İzmitli Furize Şevval Devrim’e pastalı kutlama yapıldı. Çalışmalarına İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan Kocaeli’nin ilk aquaparkındaki  yüzme havuzunda..

Şampiyon Yüzücüye Pastalı Kutlama

Kısa bir süre önce Antalya’da yapılan özel sporcular yüzme şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan İzmitli Furize Şevval Devrim’e pastalı kutlama yapıldı.

Çalışmalarına İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan Kocaeli’nin ilk aquaparkındaki  yüzme havuzunda sürdüren şampiyon yüzücüyü İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç ziyaret ederek başarısından dolayı kutladı.

Aynı zamanda Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi öğrencisi de olan  Devrim için bir de kutlama pastası kesildi. Özel sporcu Devrim’in elde ettiği başarasının kutlandığı buluşmada annesi Aslı Devrim, antrenörü Levent Azazi de hazır bulundu. Şampiyon yüzücüyü  kutlayan Başkan Yardımcısı Güray Oruç “  sporcumuzun başarısıyla hepimiz büyük gurur duyduk. İnşallah yurt dışındaki yarışmalarda da ülkemizi ve şehrimizi başarıyla temsil edecek” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL