Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Şampiyon'dan “#MesleğiminFarkındaOl” kampanyası | Kocaelide Bugün
Eğitim Genel Güncel Manşetler Spor

Şampiyon’dan “#MesleğiminFarkındaOl” kampanyası

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Buğra Tugay Erdoğan, şampiyon olarak altın madalyaya uzandığı Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’nın madalya törenine çıkarken..

Şampiyon’dan “#MesleğiminFarkındaOl” kampanyası

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Buğra Tugay Erdoğan, şampiyon olarak altın madalyaya uzandığı Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’nın madalya törenine çıkarken giydiği t-shirt ile, halkla ilişkiler mesleği hakkında farkındalık yaratmayı amaçlayan “#MesleğiminFarkındaOl” kampanyasına dikkat çekti.

“AĞIR SIKLET” MESAJ

8-14 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya’daki WOW Kremlin Palace Hotel’de gerçekleştirilen şampiyonada ağır sıklette ringe çıkan Erdoğan, rakiplerini bir bir devirerek şampiyonluğa ulaştı. Erdoğan, madalya törenine çıkarken giydiği, üzerinde “İAÜ PR Atölye- #MesleğiminFarkındaOl” yazılı t-shirt ile, halkla ilişkiler mesleği hakkında farkındalık yaratmak ve yanlış algıları düzeltmek üzere İAÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencilerinin başlattığı kampanyaya destek verdi.

“AMACIM KAMPANYAMIZI TANITMAKTI”

Konuyla ilgili konuşan Erdoğan şunları söyledi: “Kick boks benim çocukluğumdan beri ilgilendiğim bir spor dalı. Yıllardır sarf ettiğim emeğin sonucunda Türkiye şampiyonluğuna ulaşmak elbette benim için büyük mutluluk. Ayrıca bir halkla ilişkiler öğrencisi olarak, üniversitemiz bünyesinde kurduğumuz İAÜ PR Atölyesi’nde üzerinde çalıştığımız ‘#MesleğiminFarkındaOl’ kampanyasını da daha geniş kitlelere ulaştırmak için elime geçen bu fırsatı değerlendirmek istedim. Bu amaçla daha önce kampanya için hazırladığımız t-shirtlerden birini giyerek madalya törenine çıktım. Bu şekilde kampanyamızın büyük ilgi toplayacağını düşünüyorum.”

TÜRKİYE’NİN İLK ÖĞRENCİ TOPLULUĞU KAMPANYASI

İAÜ PR Atölyesi öğrencilerinin geçtiğimiz günlerde başlattığı, Türkiye’de ilk kez bir öğrenci topluluğu olarak halkla ilişkiler mesleğinin algı sorunu ile ilgili meslek farkındalığı projesi olan “#MesleğiminFarkındaOl” kampanyasının ana problemini, orta ve küçük ölçekli işletmelerin halkla ilişkiler mesleğinin farkında olmayışı, toplumda mesleğin pazarlama, sekreterlik, danışma görevlisi gibi başka mesleklerle karıştırmaları oluşturuyor. İlk etapta halkla ilişkiler sektörüne ve kamuoyuna açık mektup yazarak destek isteyen öğrenciler, senaryolar eşliğinde amatör skeçler hazırlayarak, çektikleri videolar ve görseller ile halkla ilişkiler mesleğinin ne olmadığını anlatmaya çalışıyorlar. Öğretim üyelerinin de görüşlerini alan öğrenciler, yönettikleri blog ve sosyal medya hesaplarından #MesleğiminFarkındaOl sloganıyla kamuoyuna sesleniyorlar. Bu şekilde sektörde gündem oluşturmayı ve farkındalık yaratmayı amaçlayan öğrenciler önümüzdeki günlerde projenin ikinci etabında sektör profesyonellerinin desteklerini paylaşacak.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL