Genel Güncel Spor

Şampiyonlar Başkan Ellibeş´i Ziyaret Etti

Türkiye Federasyonu tarafından organize edilen Gençler Teakwondo Türkiye şampiyonasında Gölcük Belediyespor sporcusu Belya Nur Yılmaz 69 kg. Ali İmran Pustu 78 kg. da Türkiye 3.sü olarak ilçemize döndü. Ayağının tozuyla..

Şampiyonlar Başkan Ellibeş´i Ziyaret Etti

Türkiye Federasyonu tarafından organize edilen Gençler Teakwondo Türkiye şampiyonasında Gölcük Belediyespor sporcusu Belya Nur Yılmaz 69 kg. Ali İmran Pustu 78 kg. da Türkiye 3.sü olarak ilçemize döndü. Ayağının tozuyla Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş?i makamında ziyaret eden başarılı tekvandocular desteklerinden dolayı Başkan Ellibeş’e teşekkür etti.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye Federasyonu tarafından organize edilen Gençler Teakwondo Türkiye şampiyonasında dereceye giren taekwondocuları başarılarından dolayı tebrik ederken, Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gençlerimizi mutlaka kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan uzaklaştırıp, boş vakitlerini uygun şekilde değerlendirmelerini sağlayarak, sporla tanıştırmamız gerekiyor. Sporcu kardeşlerimiz mutlaka hayatta daha fazla başarılı oluyorlar. Onun için sporu önemsiyoruz. Spora ve sporcuya Gölcük Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz. Ben genç ve başarılı tekvandocularımızı tebrik ediyor, müsabakalarında ve eğitimlerinde başarılar diliyorum  dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in desteğiyle takımın performansının gün geçtikçe arttığını ifade eden Gölcük Belediyespor Tekvando Takımı Antrenörü Zabit Pustu, Gölcük Belediyespor Kulübü olarak kendi alt yapımızda yetiştirdiğimiz sporcuların başarısı her geçen gün artarak devam ediyor. Gölcük’ün ve belediyemizin ismini sadece ülkemize değil, tüm dünyaya duyuruyoruz. Başta Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş olmak üzere bizi hiçbir konuda yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL