Saraç’tan türkü gecesine sert eleştiri

Vatandaş Geçim Derdinde, Başkan Çiftçi Şarkı Türkü Peşinde: Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç geçtiğimiz günlerde Çayırova Belediyesinin düzenlediği türkü gecesi ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı. Başkan Saraç..

Saraç’tan türkü gecesine sert eleştiri

Vatandaş Geçim Derdinde, Başkan Çiftçi Şarkı Türkü Peşinde:

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç geçtiğimiz günlerde Çayırova Belediyesinin düzenlediği türkü gecesi ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı. Başkan Saraç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Kıymetli Çayırova’lılar

Ülkemiz ve ilçemiz ekonomik olarak çok zor günlerden geçiyor. Her gün aratarak derinleşen ekonomik kriz insanlarımızın hayatını olumsuz yönde etkiliyor. Ucuz ekmek kuyrukları her geçen gün daha da uzuyor. İlçemizin hemen yanı başında; ekmek 75 Kuruş daha ucuz diye insanlarımızın şehir değiştirerek İstanbul’a ucuz ekmek almaya gitmeleri vicdanlarımızı yaralıyor. Pazarlardan atık yiyecek toplayan insan sayımız maalesef her geçen gün artıyor. Özellikle kış aylarında elektrik, su, doğalgaz gibi kullanma zorunluluğumuz olan temel ihtiyaçlarımıza yapılan zamlardan sonra vatandaşlarımız  faturaları ödeyemez duruma geldi. İlçemizde faturasını ödeyemediği için kapanan işyerleri var. Bununla beraber ülkemizle birlikte Çayırova İlçemizde de yoksulluk intiharları görülmeye başlandı. Kısacası; iktidar partisinin yanlış ekonomi politikaları yüzünden topyekün fakirleşiyoruz.

Bütün bu olumsuzluklar gözümüzün önünde olurken; Çayırova’mızın beceriksiz yerel yöneticilerinin, gündemleri çok farklı. Onlar şarkılı türkülü eğlence gecelerindeler. İnsanımız ay sonunu zor getirirken, faturalarla boğuşurken ilçemizin beceriksiz yerel yöneticilerinin şarkılı türkülü geceler düzenleyip buralara para harcamaları kabul edilemez bir durumdur. Kamuda tasarruf genelgeleri yayınlanırken, hayat pahalılığı ve ekonomik kriz böylesine derinleşirken şarkılı türkülü geceler düzenleyip eğlenmek tasvip edilecek bir durum değildir. Bu anlayış olsa olsa milletimizin değerlerine düşman bilinçaltının dışa vurumudur. İktidar ya da belediye meclisinde grubu bulunan    siyasi partiler fark etmeksizin bu duruma dikkat etmek gerekir.

Şunu da unutmamak gerekir. İnsanımızın tabi ki eğlenmeye de hakkı vardır. Ama zaman, bu zaman değildir. Şimdi birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı sarma vaktidir. Yapılacak olan ilk seçimler de milletimiz kendisine düşman ve değerleriyle bağdaşmayan bu zihniyete gerekli cevabı verecektir.  Bunu da yapacak olan siyasi kadrolar Deva kadrolarıdır. Biz biliyoruz ki; ülkemizi düzlüğe çıkaracak, insan onuruna yakışır bir ülkede ve ilçede yaşamayı sağlayacak liyakatli kadrolar Deva Partisindedir.

Bu vesileyle ülkemiz böylesine zor günlerden geçerken sazlı sözlü gecelerde insanımızla alay eder gibi eğlenen beceriksiz yerel yöneticileri Çayırova kamuoyunun takdirine bırakıyoruz…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL