Satış Stantlarında dezenfeksiyon titizliği

El emeği ürünleri satış stantları dezenfekte edildi  Koronavirüs salgın sürecinin ilk günlerinden bu yana dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdüren İzmit Belediyesi, ele emeği ürünlerinin satışa sunulduğu stantları da dezenfekte etti  Koronavirüsle mücadele..

Satış Stantlarında dezenfeksiyon titizliği

El emeği ürünleri satış stantları dezenfekte edildi 

Koronavirüs salgın sürecinin ilk günlerinden bu yana dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdüren İzmit Belediyesi, ele emeği ürünlerinin satışa sunulduğu stantları da dezenfekte etti 

Koronavirüsle mücadele kapsamında tedbirleri elden bırakmayan İzmit Belediyesi tüm cadde ve sokakların temizlik ve dezenfekte işlerine titizlikle devam ediyor. Halkın sağlığını ön planda tutan, daha sağlıklı ortamlar oluşturan İzmit Belediyesi ekipleri el emeği ürünlerin halkın beğenisine sunulduğu satış stantlarını dezenfekte etmeyi de ihmal etmiyor. 

HIZLA DEVAM EDİYOR 

Kentimizde vaka sayılarının artış göstermesiyle birlikte Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, dezenfeksiyon işlemlerine hızla devam ediyor. Anıtpark, Dolphin, Sanat Sokağı ve Kültür Tepesi’nde bulunan ve vatandaştan yoğun talep gören el emeği ürünlerinin ağırlıklı olduğu İzmit Belediyesi Satış Stantları’nda dezenfeksiyon işlemleri bir kez daha titizlikle tamamlandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL