Şayir’den Annelere Boğaz Turu

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, anneler gününün Ramazan ayının ilk günlerine denk gelmesi nedeniyle Annelere olan vefa duyguların bir gereği olarak İstanbul’a günü birlik bir kültür ve boğaz turu gerçekleştirdi…

Şayir’den Annelere Boğaz Turu
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, anneler gününün Ramazan ayının ilk günlerine denk gelmesi nedeniyle Annelere olan vefa duyguların bir gereği olarak İstanbul’a günü birlik bir kültür ve boğaz turu gerçekleştirdi.
Bizleri bu dünyaya getiren, her türlü fedakârlığa, cefakârlığa katlanarak büyüten annelerimiz, hayattaki kılavuzumuz, yol göstericimiz olduğunu belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “ Anneler günü önümüzdeki hafta denk geldiği için ve mübarek Ramazan ayı dolayısıyla kutlama yapamayabiliriz dedik. Ekip arkadaşlarımızla birlikte toplanıp bir karar alarak siz değerli Annelerimizin gününü Kültür ve Boğaz Turu etkinliğimizle biraz erken kutlamış olduk. Varlıklarıyla her zaman güç bulduğumuz annelerimiz yaşam boyu yol göstericimiz olmuşlardır. Hayatımızın en değerli varlığı olan, baş tacımız annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Onları hayatımızın sadece bir günü değil, dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız andan itibaren, hatırlamalıyız. Bu vesileyle İyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı annelerimizin mübarek ellerinden öperek şimdiden Anneler Günü´nü kutluyorum. Ayrıca organizasyonda emeği geçen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen beye ve ekibine bu güzel etkinlikte göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL