Şayir’den coşkulu katılımla başvuru

 Hamza Şayir, Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’na giderek Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Dilovası ve bir çok İlçeden gelen çok sayıda vatandaş da İş adamı Hamza Şayir’e destek..

Şayir’den coşkulu katılımla başvuru

 Hamza Şayir, Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’na giderek Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Dilovası ve bir çok İlçeden gelen çok sayıda vatandaş da İş adamı Hamza Şayir’e destek olmak için başvuru sırasında parti binası önünde toplandı.Daha sonra Konuşma yapılacağından dolayı İlçe teşkilatını hınca hıç doldurdu.

AK PARTİ, ”BARIŞ VE ADALETİN SİMGESİ”

Burada bir konuşma yapan Şayir, öncelikle beni yalnız bırakmayan İlçe teşkilatını tıklım tıklım dolduran yer yetmediğinden dolayı dışarıda beni bekleyen tüm sevenlerime büyük şükranlarımı sunuyorum.”Mensubu olmaktan her daim onur ve gurur duyduğum bir siyasi hareket olmaktan öte Türkiye’nin kaderi mazlumlarının umudu olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ”herkesin umudu” olarak yola çıkan AK Parti, üretemeyen, tıkanan ve vizyonsuz Türk siyasi hayatına yeni bir soluk getirmiştir. AK Parti tarih sahnesine çıktığı 14 Ağustos 2001’den bu yana istikrarın, güvenin, barış ve adaletin simgesi olmuştur.17 yıl önce karanlığa bir umut olarak doğan ülkemizin ve milletimizin geleceğini ışığıyla aydınlatan AK Parti; umudun, inancın adı olmuş, coğrafyamızda ve dünyada Türkiye’yi önemli ve stratejik bir ülke konumuna getirmiştir.

HERŞEY DİLOVASI İÇİN

Gelinen bu noktada Kocaeli ve Dilovası’na da önemli güzel hizmetler yapılmıştır. Bizlerde yapılan bu hizmetleri bir üst noktaya taşımak için yola çıktık. Bizim derdimiz hiçbir zaman makam, mevki olmadı. Bizim derdimiz koltuklar olmadı. Bizim tek derdimiz var o da Dilovası’dır.Dilovası’na hizmet için yola çıktık, biz bu göreve hazırız.Bu güne kadar hep başarılı bir hayat için mücadele verdim bir çok tecrübe elde ettim ve bu tecrübelerimi Dilovası halkının daha güzel bir hayat sürmesi için oluşturduğum güzel projeleri hayata geçirmek istiyorum. Heyecanlıyız çünkü Dilovası için hayallerimiz var. Biz birlikte Dilovası’yız ,  birlikte güçlüyüz.Dilovası için yapacak çok şeyimiz, söyleyecek çok sözümüz, yürüyecek çok yolumuz var. Her şey Dilovası için.Biz birlikte hareket ederek darılma kırılma olmadan partimizi yükseklere taşımalıyız.Birlikte kenetlenerek başarılarımıza başarı katmak zorundayız.Birlikte mücadele edeceğimizden de hiç şüphem yok buna inancım tam .31 Mart 2019 yılında yapılacak olan seçimlerin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Şayir, başvuru dosyasını AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’a teslim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL