Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Sebze bahçesi fide ekimine hazırlandı | Kocaelide Bugün

Sebze bahçesi fide ekimine hazırlandı

İzmit Belediyesi sebze bahçesi fide ekimine hazırlandı  Belediyeden destek alan ailelere mahsulü ücretsiz olarak dağıtılan İzmit Belediyesi Durhasan Mahallesi Tarımsal Üretim Bahçesi’nde yazlık sebzelerin ekimi için 5 dönümlük alanda toprak havalandırma,..

Sebze bahçesi fide ekimine hazırlandı

İzmit Belediyesi sebze bahçesi fide ekimine hazırlandı

 Belediyeden destek alan ailelere mahsulü ücretsiz olarak dağıtılan İzmit Belediyesi Durhasan Mahallesi Tarımsal Üretim Bahçesi’nde yazlık sebzelerin ekimi için 5 dönümlük alanda toprak havalandırma, sulama ve düzleme çalışması yapıldı

Toprağın kıymetini bilen, üreticiyi ve temel besin maddelerini temin etmekte zorluk çeken aileleri desteklemek için tarımsal faaliyetlerini sürdüren İzmit Belediyesi, Durhasan Mahallesi’nde bulunan Tarımsal Üretim Bahçesi’ndeki 5 dönümlük araziyi yazlık sebze ekimi için hazırladı. Toprağı sürerek havalandırma işlemlerini yapan ve damla sulama yöntemiyle toprağı suyla buluşturan İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan domates, salatalık, biber, patlıcan ve kabak fide ekimi için hazırlıklarını tamamladı.

ÜCRETSİZ YARARLANACAKLAR

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, göreve geldiği günden beri dar gelirli ailelere ulaşabilmek ve onların ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına gerçekleştirdiği projelerinden biri olan Durhasan Mahallesi Tarımsal Üretim Bahçesi’nde yaz-kış ekimler devam ediyor. İzmit Belediyesinin kendi imkanlarıyla oluşturduğu alandan elde edilecek mahsullerle geçtiğimiz senede olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahipleri yararlanacak. Belediyeden destek alan İzmitli ailelere ücretsiz olarak ulaştırılacak olan sebzeler için hazırlıklar tamamlandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL