Güncel

SEDAŞ BELEDİYELERLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE

SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk, “SEDAŞ’ın şebeke kapasite artışı ve yenileme çalışmalarını yaparken imar planlarıyla ilgili, istimlak, kamulaştırma ve kazı izinleri gibi pek çok konu nedeniyle en önemli paydaş iletişimi..

SEDAŞ BELEDİYELERLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE

SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk, “SEDAŞ’ın şebeke kapasite artışı ve yenileme çalışmalarını yaparken imar planlarıyla ilgili, istimlak, kamulaştırma ve kazı izinleri gibi pek çok konu nedeniyle en önemli paydaş iletişimi sağladığı kurumların başında Belediyeler geliyor. SEDAŞ tüm kurumlarla ve Belediyelerle iletişimi ve elektrik dağıtım hizmeti için kurumlar arası koordinasyonu çok önemsiyor.” dedi.

SEDAŞ PAYDAŞLARIYLA İLETİŞİM İÇİNDE

Dr. Ersan Şentürk, SEDAŞ’ın  özel şirket statüsünde, kamu hizmeti vermeye devam ederken, paydaş iletişimine de özen gösterdiğini belirterek, “SEDAŞ’ta yatırımlardan da sorumlu olan Dağıtım Direktörlüğü’ne bağlı olarak görev yapan Dağıtım Varlıkları Grup Müdürlüğümüz ve İşletme Bakım Grup Müdürlüğümüz bünyesindeki birimler, bakım onarım ve yatırım altyapı çalışmaları için Belediyelerin yönetimleri ve altyapıdan sorumlu birimleri ile önemli işbirlikleri ve iletişim koordinasyonu, karşılıklı diyalog ve çözüm odaklı çalışmalar sağlıyor. SEDAŞ Büyükşehirlerin ( AYKOME) Altyapı Koordinasyon Merkezleri ile de gerekli planlamaları birlikte yapıyor. SEDAŞ yöneticileri olarak  bölgemizdeki Belediye Başkanlarımız ve ilgili Belediye Birimlerinin yöneticileri ile zaman zaman toplantılar ve ziyaretlerle bir araya geliyoruz. Etkin iletişimin, kurumlar arası koordinasyon sağlamanın, güçlü iletişim bağları oluşturmanın dağıtım hizmetimize olumlu yansımaları olduğunu görüyoruz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL