Genel Güncel Manşetler Yaşam

SEDAŞ BİLGİLENDİRİYOR

Şehit Ali Borinli Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezinde (Okulunda) SEDAŞ öğrencilere elektriğin verimli ve güvenli kullanılması konusunda bilgiler verdi.  Her seviyede farklılıkları olan öğrencilerin kendilerinde  var olan potansiyeli ortaya çıkararak..

SEDAŞ BİLGİLENDİRİYOR

Şehit Ali Borinli Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezinde (Okulunda) SEDAŞ öğrencilere elektriğin verimli ve güvenli kullanılması konusunda bilgiler verdi. 

Her seviyede farklılıkları olan öğrencilerin kendilerinde  var olan potansiyeli ortaya çıkararak geliştirmek, öğrencileri hayata hazırlamayı hedefleyen, misyonu engelli öğrencilere, ailelerine rehberlik etmek olan ve  okulun özelliğine uygun öğrencileri de eğitim ve öğretime devam ettirerek topluma kazandırmak olan Şehit Ali Borinli Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezinde (Okulunda) SEDAŞ öğrencilerin elektriğin verimli ve güvenli kullanılması konusunda bilgilenmelerini sağladı. 90 Çocuk SEDAŞ yetkililerinin basit bir şekilde anlattığı tasarruf yöntemlerini ve elektriği güvenlik  içinde kullanmak adına nelere dikkat edeceklerini öğrendiler.

SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan tarafından, enerjinin verimli ve elektriğin güvenli kullanımı hakkında öğrencilerin  anlayabileceği önlemler görsel sunumla anlatıldı.  Öğrencilerin sorularına da ayrı ayrı cevaplar verildi. Öğrencilere ve öğretmenlere, yapılan sunumun konularıyla ilgili broşürler de verildi. Çocukların ışıklı süs havuzlarına girmemeleri veya ellerini de bu havuzlara sokmamaları hakkında da uyarıda bulunuldu. Bu tür tesisler ile ev ve ofislerde mutlaka kaçak akım rölesi kullanılması gerektiğine de dikkat çekildi. Elektrik arızalarında aranacak numaranın da ALO 186 hattı olduğu çocuklara öğretildi. Eğitmenler sunumu yapan SEDAŞ çalışanlarına öğrencilerin bilinçlenmelerine katkı sağladıkları için çok teşekkür ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL