SEDAŞ Enerji yatırımına devam ediyor

Bölgesindeki enerji şebekesinin daha da güçlendirilmesini hedefleyen  SEDAŞ,  Gölcük, Başiskele ve Karamürsel  İlçelerinde de başlattığı çalışmaların yıl sonuna kadar bitirilmesini planladığını açıkladı. İlçelerin elektrik altyapısına sağlanan olumlu katkılarıyla SEDAŞ kaliteli..

SEDAŞ Enerji yatırımına devam ediyor

Bölgesindeki enerji şebekesinin daha da güçlendirilmesini hedefleyen  SEDAŞ,  Gölcük, Başiskele ve Karamürsel  İlçelerinde de başlattığı çalışmaların yıl sonuna kadar bitirilmesini planladığını açıkladı. İlçelerin elektrik altyapısına sağlanan olumlu katkılarıyla SEDAŞ kaliteli hizmet ve artan enerji taleplerinin karşılanması için ilave trafo çalışmalarını da sürdürüyor.

GÜÇ ARTIŞI VE ENERJİ KALİTESİ SAĞLANDI

SEDAŞ Gölcük Hasaneyn – Nimetiye Şebeke Yenileme  Projesini gerçekleştirirken,  Gölcük Sanayi Sitesi ilave trafo çalışmasını da tamamladı.  SEDAŞ Gölcük’te  Süperlise ilave trafo çalışmasını, Başiskele Barbaros Mahallesinde ilave trafo çalışmasını da tamamladı. SEDAŞ,  Başiskele İlçesi, Karşıyaka Barbaros Mahallesi bölgesinde artan enerji ihtiyacını karşılamak üzere bölgeye 400 kVA gücünde ilave trafo tesisi, yaklaşık 5 bin metre alçak gerilim iletkeni, 20 adet müşterek tipte beton elektrik direği, 150 metre yer altı kablosu ve 10 adet sokak aydınlatması armatür tesis etti.  SEDAŞ  Başiskele Akar Peysaj önü köprü çalışması yeraltı kablolu orta gerilim şebeke çalışmasını da gerçekleştirdi.

1271 DİREK DİKİLDİ 15 KİLOMETRE YERALTI KABLOSU DÖŞENDİ

SEDAŞ Gölcük, Başiskele ve Karamürsel ilçelerinde toplam 116 adet müşteri alçak gerilim bağlantı talebine istinaden küçük ek tesis çalışmaları ile 1217 adet ilave direk montajı gerçekleştirdi. Şebekeye katılan bu yeni tesisleri devreye aldı. SEDAŞ genel aydınlatma amacıyla 625 adet armatürün montajını  da yaptı. SEDAŞ yeraltı kablolu orta gerilim ve alçak gerilim hattı için toplam  2.4 kilometre orta ve alçak gerilim yeraltı kazı işi yaptı ve 15 bin metre kablo döşedi. SEDAŞ yöneticileri, ilçelerde şebekede güç artışı ile enerji arzı  sağlandığını, artan enerji taleplerinin karşılanmasına imkan yaratıldığını, yenileme ve bakım yapılan şebekede, kesinti sayı ve sürelerinin de azalması amaçlı önlemlerin alındığını  belirttiler.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL