Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
SEDAŞ Yöneticilerinden Rektör Görgün’e Tebrik Ziyareti | Kocaelide Bugün

SEDAŞ Yöneticilerinden Rektör Görgün’e Tebrik Ziyareti

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven ve Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk,  Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün’e  makamında tebrik ve nezaket ziyaretinde bulundular. SEDAŞ..

SEDAŞ Yöneticilerinden Rektör Görgün’e Tebrik Ziyareti

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven ve Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk,  Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün’e  makamında tebrik ve nezaket ziyaretinde bulundular.

SEDAŞ yöneticileri Güven ve Dr. Şentürk, Bilişim Vadisi Yönetim Kurulu Üyeliği, Startürk Yönetim Kurulu Üyeliği, Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Gebze Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Teknoloji Transfer Merkezi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini de devam ettiren GTÜ Rektörü Prof.Dr.Görgün’ü,  dünyanın en büyük 67’nci savunma şirketi olan ASELSAN’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine gelmesi nedeniyle, tebrik ederek, bu yeni görevinde de başarılar dilediler ve gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverliğe de çok teşekkür ettiler.

Prof.Dr. Görgün SEDAŞ Standında

SEDAŞ yöneticilerini makamında ağırlayan Prof.Dr.Görgün, misafirleri ile yakından ilgilendi ve Gebze Teknik Üniversitesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen “Sanayi ve Teknoloji Zirvesinde” yer alan SEDAŞ standına kadar kendilerine eşlik etti. Prof.Dr.Haluk Görgün, bu sırada SEDAŞ yöneticilerine GTÜ ve bu yıl ilki yapılan Zirve hakkında bilgiler  verdi.

Prof.Dr.Haluk Görgün, SEDAŞ, Ford, Hyundai Grubu, Siemens, THY, Tüpraş, OSB’ler, Aselsan, Roketsan, Havelsan gibi marka bilinirliği yüksek 200’e yakın firmanın bu zirveye katıldığını,  10 bin 800 metrekarelik, yurtdışında tasarlanmış 7 metre yüksekliğindeki bu özel çadırda ilk defa bir üniversite kampüsünde sanayi fuarı yapıldığını ve aynı zamanda bir insan kaynakları zirvesine ev sahipliği de yaptıklarını belirtti. Prof.Dr.Haluk Görgün, GTÜ’nün 213 akademik kadrosu ve 8 bin öğrencisi olduğunu ve 5 bine yakınının yüksek lisans ve doktora öğrencisi olduğunu, yüzde 82’sinin mezun olduktan sonra mezun olduğu alanla ilgili iş bulabildiklerini, Oxford Üniversitesinin yaptığı prestijli üniversite sıralamasında GTÜ’nün Amerikadaki 4 Bin Üniversiteden daha iyi olduğunu ve GTÜ’nün Türkiye’deki birkaç üniversite içine girdiğini belirtti. Gebzeyi çok sevdiğini ve böylesi bir üniversitede görev yapmaktan çok memnun olduğunu belirten  Prof.Dr. Görgün, “Akademik ölçütlere bakıldığı zaman da GTÜ hep bir numaradır” dedi.

“GTÜ Sanayi ve Teknoloji İK Zirvesinde” SEDAŞ’ın standını SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven ve Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk ile birlikte ziyaret eden Prof.Dr.Haluk Görgün, SEDAŞ Bölgesel İK Uzmanı Ayhan Yıldırım ve Uzman Yardımcısı Murat Demir ile sohbet ederek fuar izlenimlerini kendilerine sordu. SEDAŞ’ın bölgenin elektrik dağıtım şirketi ve marka bilinirliği yüksek bir firma olarak fuar ve zirveye katılmasını çok önemli bulduğunu belirten Prof.Dr.Haluk Görgün, SEDAŞ yöneticilerine fuara gösterdikleri ilgi nedeniyle de ayrıca teşekkür ettiğini belirtti ve SEDAŞ standında misafirleri ile hep birlikte bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL