SEDAŞ’ın Acil Müdahalesine Teşekkür

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) her gün sahada elektrik şebekesinin yenilenmesi için çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. SEDAŞ paydaşlarının elektriği güvenle kullanması için elektrik dağıtım şebekesine ait faaliyetlerini de..

SEDAŞ’ın Acil Müdahalesine Teşekkür

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) her gün sahada elektrik şebekesinin yenilenmesi için çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. SEDAŞ paydaşlarının elektriği güvenle kullanması için elektrik dağıtım şebekesine ait faaliyetlerini de tüm hızıyla sürdürüyor.

SEDAŞ Şebeke Operasyon Ekipleri son olarak Çayırova İlçesindeki can ve mal emniyeti açısından tehlikeli buldukları bir direğe süratle  müdahale ettiler. SEDAŞ ekiplerinin,  cansiperane bir şekilde ve kısa sürede direği yenilemeleri  mahalle sakinlerinin de takdirini topladı.

Kocaeli Çayırova İlçesi,  Atatürk Mahallesinde 347 ve 353 sokak birleşiminde yer alan direkle ilgili SEDAŞ ekibinin, kısa sürede mahallede gerekli önlemleri alması, direk çukurunun açılması, beton direk temeli harcının hazırlanması ve vinç ile birlikte direğin montaj çalışmalarının yapılması, enerji hattı iletkenlerinin çekilmesi ve izolatörlere bağlanması  konusunda ekiplerin  organize olması ve hızlı yapılan bir çalışmayla birkaç saat içinde direğin yenilenmesi çevre sakinlerinin beğenisini topladı. SEDAŞ ekiplerine süratle yapılan yenileme çalışması için teşekkür edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL