Güncel Manşetler

SEDAŞ’ın Uygulaması Beğeni Kazanıyor

SEDAŞ’ın altyapı ve yatırım çalışmaları öncesi elektrik kullanıcılarını broşürle  bilgilendiriyor olması büyük beğeni kazanıyor. “Elektrik Kullanıcıları En Önemli Paydaşımız” SEDAŞ yöneticileri, müşterilerini bilgilendirmenin, iletişim kurarak elektrik dağıtım faaliyetleri hakkında bilgi..

SEDAŞ’ın Uygulaması Beğeni Kazanıyor

SEDAŞ’ın altyapı ve yatırım çalışmaları öncesi elektrik kullanıcılarını broşürle  bilgilendiriyor olması büyük beğeni kazanıyor.

“Elektrik Kullanıcıları En Önemli Paydaşımız”

SEDAŞ yöneticileri, müşterilerini bilgilendirmenin, iletişim kurarak elektrik dağıtım faaliyetleri hakkında bilgi aktarmanın, kendi süreçlerine de fayda sağladığını ve şikayet konusu olabilecek hususların bilgilendirmelerle ortadan kalktığını belirtirken, “Bölgemizdeki tüm elektrik kullanıcıları  en önemli paydaşlarımız” açıklamasında bulundu.  SEDAŞ elektrik kullanıcıları için hazırladığı ve kapı kapı teslim ettiği broşürlerde, planlı kesinti sürecine, iş güvenliğine, çevre  ve yapılan altyapı çalışmalarında kurumlar arası işbirliğine, iş bölümü ve şirket iletişim bilgilerine  yer veriliyor.

Kalite ve Müşteri Memnuniyeti İçin.

Kalite politikası ve müşteri memnuniyeti politikası kapsamında  şikayetleri değerlendiren, kök nedenleri belirleyen ve bir daha olmaması için önlem alan SEDAŞ, bu anlayış ile görev yapan çalışanlarıyla değişimi ve yeniliği de destekleyerek, süreçlerini daha çok iyileştirmek ve verimliliği de geliştirmek üzere, entegre yönetim sistemlerini kuruyor, çalışanları ile düzeltici ve önleyici faaliyetler gerçekleştiriyor.

Etkili Paydaş İletişimi için.

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya illerinde elektrik altyapı yatırım çalışması  başlamadan önce, altyapı çalışması yapacağı mahalle, cadde ve sokaklar  üzerindeki  elektrik kullanıcılarını, esnaf ve hane sahiplerini,  “Her şey sizin için. Daha kaliteli hizmet ve enerji için!” başlıklı broşürlerle kapı kapı bilgilendirirken, yatırımlarını da kamuoyu ile paylaşıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL