Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
SEDAŞ’ta TAMP Toplantısı | Kocaelide Bugün

SEDAŞ’ta TAMP Toplantısı

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, Türkiye Afet Müdahale Planının (TAMP) İlimizdeki hizmet gruplarından olan ve ana çözüm ortaklığı sorumluluğu SEDAŞ tarafından yürütülen Enerji Hizmet Grubu operasyon planında görevli kurum/kuruluş temsilcilerini bir..

SEDAŞ’ta TAMP Toplantısı

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, Türkiye Afet Müdahale Planının (TAMP) İlimizdeki hizmet gruplarından olan ve ana çözüm ortaklığı sorumluluğu SEDAŞ tarafından yürütülen Enerji Hizmet Grubu operasyon planında görevli kurum/kuruluş temsilcilerini bir araya getirdi.

SEDAŞ’ın Alikahya’daki merkezinde gerçekleşen toplantıya AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, AFAD Planlama ve Risk Azaltma Şube Müdürü Canan Güçlü ve planlama görevlileri katıldı.

Enerji Hizmet Grubunun ana çözüm ortağı sorumlusu Çınar Aslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya destek çözüm ortağı kuruluşlardan da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Enerji, Aydınlatma ve Mekanik İşler Şube Müdürü Mehmet Çetin Ergün, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, TEİAŞ 5. İletim Bölge Müdürlüğü, Tarım ve Orman Müdürlüğü, İZGAZ, PALGAZ ve ARMAGAZ temsilcileri katıldı.

Toplantıda AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul AFAD ve TAMP başlıklarında tanıtım ve sorumluluk içerikli bir sunum yaptı. Daha sonra SEDAŞ ve destek çözüm ortaklarının temsilcileri Enerji Hizmet Grubunda üslenecekleri görevlerle ilgili tanımlamalar üzerinde çalıştı. Çeşitli yazışmalarla varılacak mutabakatlar gözden geçirildi ve kurumlardan görevlendirilecek personel bilgileri ve donanımları konusu ele alındı. Toplantı hatıra fotoğrafıyla son buldu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL