Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
SEDAŞ’tan bilgilendirme broşürleri | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

SEDAŞ’tan bilgilendirme broşürleri

SEDAŞ paydaş iletişimine, kaliteye ve müşteri  memnuniyetine verdiği değer ve önem kapsamında, müşterilerini  bilgilendiriyor. SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya illerinde elektrik altyapı yatırım çalışması  başlamadan önce bölgedeki..

SEDAŞ’tan bilgilendirme broşürleri

SEDAŞ paydaş iletişimine, kaliteye ve müşteri  memnuniyetine verdiği değer ve önem kapsamında, müşterilerini  bilgilendiriyor.

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya illerinde elektrik altyapı yatırım çalışması  başlamadan önce bölgedeki elektrik kullanıcılarına, esnaf ve vatandaşlara “Her şey sizin için. Daha kaliteli hizmet ve enerji için!” başlıklı broşürlerle bilgi veriyor. Yeraltı kablolu yatırım çalışmaları sırasında kazı yapılması gerektiği için bu süreçte SEDAŞ tarafından, Belediyelere  kazı bedeli ödendiği ve bu kazılardan sonra Belediyelerin kazılan alanları imar ettiği belirtiliyor. Ayrıca bu çalışmalarda “Çevre, can ve mal emniyeti önceliğimizdir”. Sloganıyla iş güvenliğine de dikkat  çekiliyor. SEDAŞ’ın elektrik kullanıcıları için hazırladığı broşürde, planlı kesinti sürecine, iş güvenliği, çevre  ve yapılan altyapı çalışmalarında kurumlar arası işbirliğine, iş bölümü ve şirket iletişim bilgilerine  yer veriliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL