Genel Güncel Manşetler Surmanset

SEDAŞ’tan hızlı önlem ve hızlı müdahale

Körfez Çamlıtepe Mahallesi TEM Otoyolu kenarında bulunan ve asfalt üretiminde kullanılan ham madde fabrikasında Kimyasal yangın meydana geldi.   SEDAŞ ekipleri hızla enerjiyi keserek önlem alırken, itfaiye de yangın söndürme mücadelesinde..

SEDAŞ’tan hızlı önlem ve hızlı müdahale

Körfez Çamlıtepe Mahallesi TEM Otoyolu kenarında bulunan ve asfalt üretiminde kullanılan ham madde fabrikasında Kimyasal yangın meydana geldi.

 

SEDAŞ ekipleri hızla enerjiyi keserek önlem alırken, itfaiye de yangın söndürme mücadelesinde bulundu. SEDAŞ’ın hızla müdahalesi ile enerji kesildiğinde, Yavuz Sultan Selim ve Fidanlık çıkışı bölgeleri enerjisiz kaldı. 15:35’te kesilen enerji güçlükle söndürülen yangından sonra 16:46 da verildi.

Kısa sürede alevlerin büyümesi üzerine fabrika yetkilileri itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Asfalt üretiminde yan ürün olarak kullanılan ve  kolay tutuşabilme özelliğine sahip bu maddelerin tutuşmasıyla  meydana gelen ve şehrin dört bir yanından görülen yangın güçlükle kontrol altına alındı. Güçlü alevler şebekedeki metal elektrik direğinin zarar görmesine ve yıkılmasına neden oldu.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere köpükle müdahale etti. Şehrin üzerini siyah dumanla kaplanmasına neden olan yangına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Uzun süren çalışma sonrasında kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Kimyasal maddelerin tamamen yandığı fabrikada, elektrik şebekesine ait enerji   hattında maddi hasar meydana geldi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL