SEDAŞ’tan KOÜ’ye Ziyaret

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.(SEDAŞ) Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) ile SEDAŞ arasında yapılan İşbirliği Protokolu kapsamında Elektrik Mühendisliği Fakültesi’nin misafiri oldu. 9 Yıldır özel şirket statüsünde kamu hizmeti..

SEDAŞ’tan KOÜ’ye Ziyaret

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.(SEDAŞ) Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) ile SEDAŞ arasında yapılan İşbirliği Protokolu kapsamında Elektrik Mühendisliği Fakültesi’nin misafiri oldu.

9 Yıldır özel şirket statüsünde kamu hizmeti vererek elektrik dağıtım faaliyeti yapan SEDAŞ, üniversitelerle işbirliği çalışmalarına önem veriyor. SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk, KOÜ ile SEDAŞ işbirliği kapsamında yaptığı ziyaretini, öğrencilerin uygulamalı derslerini  yaptıkları Mühendislik Fakültesi Laboratuvarlarını, Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Nuran Yörükeren’in Başkanlığında, KOÜ Teknoloji Transfer Ofisinden Dr.Ahmet Şen’in eşliğinde,   pek çok  akademisyenin  ve SEDAŞ yöneticisinin de katılımı ile gerçekleştirdi.

PAYDAŞ İLETİŞİMİ VE TEKNİK BİLGİ  

SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk, Kocaeli Üniversitesinde; KOÜ-SEDAŞ İşbirliği Protokolü kapsamında nezaket ziyaretini gerçekleştirirken, Elektrik Mühendisliği Fakültesi akademisyenleriyle bir araya geldi. Dr.Ersan Şentürk’e Kocaeli Mühendislik Fakültesinde bulunan, güç sistemleri ve elektrik  tesisleri laboratuvarı, yüksek gerilim laboratuvarı, elektrik devreleri laboratuvarı, güç elektroniği laboratuvarı, aydınlatma sistemi teknoloji merkezi tanıtıldı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

SEDAŞ PAYDAŞ İLETİŞİMİNİ SÜRDÜRECEK 

Dr.Ersan Şentürk, SEDAŞ’ın Proje Fikri Yarışması ile Bölgesindeki Sakarya Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi ile her yıl, belirli periyotlarla bir araya geldiğini, akademisyenler ve üniversite öğrencileri ile bilgi alışverişi,  iletişim çalışmaları, işbirliği protokolleri ile paydaş iletişiminin güçlendirilerek sürdürüldüğünü, SEDAŞ’ın üniversitelerle işbirliğini çok değerli bulduğunu belirterek, Elektrik Mühendisliği Fakültesi Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Nuran Yörükeren’e ve bilgilendirme sağlayan tüm akademisyenlere misafirperverlikleri nedeniyle  teşekkür etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL