Manşetler Surmanset

Şehidimiz Özavcı’nın cenazesi ilimize geldi!

Nöbet değişimi sırasında kazayla vurulduğu iddia edilen ve kaldırıldığı hastanede şehit olan jandarma er Ömer Özavcı’nın cenazesi Kocaeli’ye getirildi Muğla’nın Milas ilçesinde nöbet değişimi sırasında kazayla vurulduğu iddia edilen ve..

Şehidimiz Özavcı’nın cenazesi ilimize geldi!

Nöbet değişimi sırasında kazayla vurulduğu iddia edilen ve kaldırıldığı hastanede şehit olan jandarma er Ömer Özavcı’nın cenazesi Kocaeli’ye getirildi

Muğla’nın Milas ilçesinde nöbet değişimi sırasında kazayla vurulduğu iddia edilen ve kaldırıldığı hastanede şehit olan jandarma er Ömer Özavcı (20) cenazesi için Muğla İl Jandarma Komutanlığında tören düzenlendi. Törene, Vali Esengül Civelek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Vali Yardımcıları Kamil Köten, Fethi Özdemir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, şehidin silah arkadaşları ve emniyet mensupları ile öteki ilgililer katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından naaşı tören alanına getirilen şehidin, öz geçmişi okundu. Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak tarafından okunan duanın ardından şehidin cenazesi memleketi Kocaeli’ye uğurlandı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR

Muğla’dan uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na nakledilen Özavcı’nın Türk bayrağına sarılı naaşı, daha sonra cenaze aracıyla Dilovası’na taşındı. Özavcı’nın naaşı, askerlerin omuzlarına alınarak Dilovası Devlet Hastanesi morguna konuldu. Bu sırada şehidin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Şehit Jandarma Er Ömer Özavcı’nın cenazesi bugün ikindi vakti Dilovası ilçesinde düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL