Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Şehidimizin Ailesinden Vali Aksoy'a Ziyaret | Kocaelide Bugün
Genel Güncel İzmit Kartepe Manşetler Surmanset

Şehidimizin Ailesinden Vali Aksoy’a Ziyaret

Kartepe ilçesinde düşen askeri helikopterde şehit olan şehadet mertebesine eren Şehidimiz Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt’ün eşi Eda Nur Öğüt ve çocukları Bekir Bora ile Berk Buğra Vali Hüseyin Aksoy’u ..

Şehidimizin Ailesinden Vali Aksoy’a Ziyaret

Kartepe ilçesinde düşen askeri helikopterde şehit olan şehadet mertebesine eren Şehidimiz Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt’ün eşi Eda Nur Öğüt ve çocukları Bekir Bora ile Berk Buğra Vali Hüseyin Aksoy’u  ziyaret ederek, kabullerinden dolayı teşekkür etti

Şehidimiz Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt’ün eşi Eda Nur Öğüt; Vali  Hüseyin Aksoy’a, zor günlerinde devletimizin her konuda yanlarında olduğunu ve kendilerini hiç yalnız bırakmadıklarını belirterek,   yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Şehit ve Gazilerimizin ailelerinin devletimizin en değerli emanetleri olduğunu ve her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ifade eden Vali  Hüseyin Aksoy ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL