Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Şehidimizin Emaneti Başımızın Tacı | Kocaelide Bugün

Şehidimizin Emaneti Başımızın Tacı

Muzaffer Bıyık’ın sürprizi şehit çocuklarını sevindirdi Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kendisinden scooter talep eden El-Bab şehidi Murat Tevlim’in çocuklarına sürpriz yaparak evlerinde ziyaret etti ve hediyelerini verdi. Şehit çocukları..

Şehidimizin Emaneti Başımızın Tacı

Muzaffer Bıyık’ın sürprizi şehit çocuklarını sevindirdi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kendisinden scooter talep eden El-Bab şehidi Murat Tevlim’in çocuklarına sürpriz yaparak evlerinde ziyaret etti ve hediyelerini verdi. Şehit çocukları sevinçlerini Başkan Muzaffer Bıyık’a sarılarak gösterirken ziyarette duygusal anlar yaşandı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, El-Bab şehidi Darıcalı Murat Tevlim’in emaneti olan çocuklarını evlerinde ziyaret ederek ailesiyle hasbihal edip taleplerini dinledi. Şehit çocuklarının kendisinden scooter talep etmesi üzerine çocukları kırmayan Başkan Muzaffer Bıyık, scooter hediye ederek çocukları sevindirdi. Kısa bir süre önce sünnet olan Talha Buğra’ya makam aracını da sünnet arabası olarak tahsis eden Başkan Muzaffer Bıyık’ın jestinden dolayı mutlu olduklarını belirten şehidin ailesi, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.

ŞEHİDİMİZİN EMANETİ BAŞIMIZIN TACI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, şehit çocuklarının her zaman elinden tutmaya devam edeceğini belirterek “Şehit aileleri ve onların emanetleri bizim başımızın tacı. Şehidimizin emaneti olan yavrularımızın bizden taleplerini yerine getirmek boynumuzun borcu. Her zaman onların yanında olmaya ve ellerinden tutmaya devam edeceğiz. Şehitlerimiz bizlerin sağlığı ve huzuru için canlarını seve seve feda ediyorlar. Bize düşen de her zaman onların emanetlerine en iyi şekilde sahip çıkmaya çalışmak olacak” diye konuştu. Şehit çocukları istedikleri hediyeyi karşılarında görürken sevinçlerini Başkan Muzaffer Bıyık’a sarılarak gösterdiler. Ziyarette oldukça duygusal anlar yaşanırken Başkan Muzaffer Bıyık, bir telefon kadar yakın olduğunu belirterek her zaman şehit ailesinin yanında olmaya devam edeceğini söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL