Şehit Ailesi ve Gazimizin Hayır Dualarını Aldılar

Yavuz Çifti İzmit’te Kandilleşti Kandil gecelerini hayır duası alarak geçirmeye özen gösteren Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz; Peygamber Efendimizin kutlu yolculuğunu gerçekleştirdiği mucizevi gece olarak anılan Miraç Kandillerini..

Şehit Ailesi ve Gazimizin Hayır Dualarını Aldılar

Yavuz Çifti İzmit’te Kandilleşti

Kandil gecelerini hayır duası alarak geçirmeye özen gösteren Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz; Peygamber Efendimizin kutlu yolculuğunu gerçekleştirdiği mucizevi gece olarak anılan Miraç Kandillerini Şehit yakınlarımız, Gazi ve ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek geçirdiler.

Şehit Ailesi ve Gazimizin Hayır Dualarını Aldılar

Şehitlerimizin emanetleriyle bir araya gelen ve onlara özel bir ilgi gösteren Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un ilk ziyareti Şehidimiz Polis Recep Topaloğlu’nun İzmit’te ikamet eden baba ocağına oldu. Daha sonraki ziyaretlerini İzmit Körfez Mahallesinde ikamet eden Kore Gazisi Necmeddin Yılmaz’a yaptılar.

Şehidimizin  ailesi ve Gazimiz ile kandilleşen, hayır dualarını alan Yavuz Çifti, “Bu mübarek akşamda sizlerin hayır dualarını almak bizler için önemli. Miraç değerlerinin tüm insanlığın hayrına vesile olmasını, yükseliş ve yücelişimizin nefislerimizden başlayarak dalga dalga toplumun her kesimini kuşatmasını, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör, şiddet, savaş ve düşmanlığın yerini barış ve huzura bırakmasını temenni ediyoruz.” dediler.

Yavuz çiftinin böylesine güzel bir kandil akşamı ziyaretleri ile çok mutlu olduklarını belirten şehit ailesi ve gazimiz: “Sizlerin evlerimize gelerek bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk.  Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun.” diyerek, Yavuz Çiftine, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.

İhtiyaç Sahibi Ailelerle Kandilleştiler

Böylesine önemli gün ve gecelerde Yüce Allah’ın rahmet ve merhametinden faydalanmanın önemli olduğunu belirten Yavuz Çifti, ilçemizdeki ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyip, kandillerini de kutlayarak hayır dualarını aldılar.

Aileler; dertleriyle hemhal olan, sıkıntılarına hızır gibi yetişen Yavuz Çiftine bol bol dua ederek, teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaretleri sırasında esnaflarla ve karşılaştığı vatandaşlarla kandilleşen, muhabbette bulunan, Yavuz Çifti, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet ettiler. Çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Yavuz Çifti, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindirdiler.

Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde de başarı ile uyguladığı projelerinden biri olan  “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında  toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesini arttırmak, devlet ve halk arasındaki bağı güçlendirmek, sorunları yerinde incelemek ve kalıcı çözümler üretmek, maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek, toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek amacıyla, İzmit ilçemizdeki   4  aileye daha yaptıkları ziyaretlerle beraber, Sayın Valimiz ve Eşi bu güne kadar ilimizde 345 aileyi evlerinde ziyaret ederek gönül köprüleri kurmaya devam ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL