Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu tamamlanıyor” kilitlendi Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu tamamlanıyor | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu tamamlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Anadolu İmam Hatip Lisesi için yapımı sürdürdüğü Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu’nu tamamlama aşamasına getirdi. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen projede saha, tribün, wc ve soyunma..

Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu tamamlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Anadolu İmam Hatip Lisesi için yapımı sürdürdüğü Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu’nu tamamlama aşamasına getirdi. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen projede saha, tribün, wc ve soyunma odalarında çalışmalar tamamlandı. Yapıda merdiven çalışmaları, boya, elektrik işleri ve çevre düzenleme uygulamaları gerçekleştiriliyor. Proje tamamlandığında sportif aktivitelerini düzenleyebilmeleri için öğrencilerin hizmetine sunulacak.

YETENEKLERİNİ SERGİLEYECEKLER

Salon basket ve voleybolun yanında farklı spor dallarında antrenman yapma olanağı sağlayacak. Öğrencilerin spor tesisi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapılan spor salonları çocukların yeteneklerini ortaya koyacakları mekanlar olacak. Tam donanımlı olarak yapılan salonlar olumsuz hava şartlarından etkilenmeden spor yapma imkanı verecek.

220 KİŞİLİK TRİBÜN

Salonun zemin katında 28×15 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9×18 metre ölçülerinde voleybol sahası yer alacak. Spor salonunda 220 kişilik tribün antrenör odası, soyunma odaları, duşlar ve wc’ler ve büfe bulunacak. Bin 100 metrekare alan üzerine inşa edilen salon bin 600 metrekare kapalı alana sahip.

3 ADET SALON

Birinci katta ise diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare 3 adet salon yer alacak. Salonun yapımında 33 ton demir, 1840 metrekare kenetli çatı ve cephe kaplaması, 115 ton yapı çeliği, 15 ton hasır çelik, yaklaşık bin metreküp hazır beton kullanılacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL